Computex 2023 – be quiet! – Shadow Base 800 si Straight Power 12

Scris de: , in categoria: Stiri, in 6 June, 2023.

be quiet!

 

Pe langa fratii din seria Dark Base, despre care v-am povestit deja, be quiet! au aratat in cadrul Computex si modelul Shadow Base 800, disponibil in trei versiuni. Astfel, versiunea standard nu este dotata cu iluminare RGB, versiunea DX are o banda ARGB si un controller ARGB montate din fabrica, in timp ce versiunea FX este echipata de asemenea si cu 4 ventilatoare ARGB Light Wings 140mm, un controller ARGB si un hub PWM.

Discutam despre o carcasa bine aerisita, capabila sa sustina placi de baza in format E-ATX, respectiv 2 radiatoare de 420mm. Instalarea unitatilor de stocare se poate face rapid si usor, fara a fi necesara utilizarea surubelnitei, placa video poate fi montata in doua pozitii, iar sursa este montata asimetric, pentru a oferi mai mult spatiu pentru cabluri. Cele trei modele ar trebui sa isi faca aparitia in luna Septembrie, modelul de varf avand un pret recomandat de 199 Euro.

Pe langa carcase, am vazut si noua serie de surse 80Plus Platinum denumita Straight Power 12. Aceasta este alcatuita din modele ATX 3.0, cu capacitati cuprinse intre 750 si 1500W. Toate modelele din aceasta serie utilizeaza o arhitectura single-rail si ofera doi conectori 12VHPWR si 4 conectori PCI-E 6+2, fiind acoperite de 10 ani garantie. De racire se ocupa un ventilator Silent Wings de 135mm, ceea ce inseamna ca vom avea de-a face cu o serie de surse cu adevarat silentioase.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: