Computex 2018 – Noctua

Scris de: , in categoria: Stiri, in 13 June, 2018.

Noctua

 
Ca in fiecare an, cei de la Noctua au prezentat diverse prototipuri la care lucreaza in momentul de fata, unele dintre acestea urmand a fi concretizate in viitoare produse lansate pe piata. Probabil cel mai important aspect pe care trebuie sa il mentionez de la bun inceput este faptul ca Noctua au fost printre putinele companii care nu s-au abatut de la traditia pe care o au in domeniu, prin urmare nici cea mai mica mentiune a cuvantului RGB nu a existat in stand-ul Noctua, in denumirea produselor sau in planurile acestora de viitor.

In schimb, am vazut o multime de noutati, cum ar fi cea de-a 5-a generatie Noctua NH-U12, cu 7 heatpipe-uri si doua ventilatoare NF-A12x25 120mm pentru configuratii push-pull livrate in pachet, un viitor model tower de 150mm care arata cu adevarat promitator, precum si o continuare a celebrei serii twin-tower, atat de apreciata de utilizatorii din intreaga lume.

De asemenea, am putut admira versiuni Chromax negre pentru binecunoscutele NH-D15, NH-U12S si NH-L9i, ventilatoare din seria A (A9, A12 si A20) care functioneaza din fabrica cu o tensiune de alimentare de 5v, un hub cu 8 canale PWM, precum si noi modele de ventilatoare slim din seria A.

O veste buna pentru cei care si-au dorit intotdeuna un cooler Noctua insa nu au avut bugetul necesar este extinderea seriei Redux, care va contine incepand cu inceputul lui 2019 si un model de NH-U12 ceva mai accesibil, gandit pentru a oferi un raport calitate / pret cat mai bun. Foarte interesant a fost si prototipul de canal de amplificare al air-flow-ului prezentat sub forma unui radiator de birou – in momentul acesta nu as putea spune ca nu as aprecia asa ceva si pe biroul meu.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: