Computex 2018 – Raijintek

Scris de: , in categoria: Stiri, in 13 June, 2018.

Raijintek

 
Raijintek au fost prezenti de curand in paginile noastre, atat datorita build-ului Tiny, construit intr-o carcasa Raijintek Metis Plus, cat si datorita noilor componente de racire cu lichid, prezentate pe LAB501 si utilizate pe platforma de teste pentru ventilatoare. Evident, in cadrul Computex-ului am putut admira noi componente pentru sisteme de racire cu lichid, cum ar fi monoblock-uri pentru procesor si placi de baza, waterblock-urile pentru placi video din seria Samos, fitting-urile RGB Pelias si nu in ultimul rand, waterblock-ul TR4 Raijintek CWB-TR4 RBW.

Am remarcat de asemenea si ventilatoarele Raijintek Retis 12RBW si Sklera 12RBW, dar mai ales cele trei carcase noi prezentate de Raijintek la Computex. Astfel, Raijintek ENYO continua mostenirea lui Paean in domeniul E-ATX, fiind o carcasa open-frame uriasa, in timp ce Raijintek Ohpion si Ophion Evo sunt carcase mITX construite din aluminiu si sticla securizata, Ophios Evo fiind complatibila cu circuite de racire cu lichid.

Pe langa principalele noutati, am putut admira si accesorii, cum ar fi riser-ul VGA Raijintek Paxx-S, cablurile cu sleeving individual sau lichidul de racire dezvoltat de catre cei de la Raijintek. Per total, am fost placut impresionat de stand-ul acestora, precum si de seriozitatea cu care acestia abordeaza domeniul racirii cu lichid.
 

Comentarii

Niciun comentariu la: Computex 2018 – Raijintek

Lasa-ne un comentariu: