Computex 2019 – Raijintek

Scris de: , in categoria: Stiri, in 28 May, 2019.

Raijintek

 
Raijintek aduc intotdeuna lucruri interesante la Computex, iar anul acesta ne-a atras atentia in primul rand Metis Evo, urmasul indragitei Metis Plus, in care l-am construit pe Tiny. Evident, discutam tot despre o carcasa mini ITX, insa de aceasta daca spatiul interior este ceva mai generos, Raijintek Metis Evo avand forma unui cub. Carcasa este disponibila in doua versiuni, alb si negru si este construita din aluminiu.

O alta noutate este Raijintek Eris Evo, o carcasa E-ATX construita din aluminiu care permite utilizarea configuratiilor multi-card chiar si cu placile grafice montate paralel cu placa de baza. Fiind vorba despre o carcasa high-end, Eris Evo va fi disponibila spre sfarsitul anului pentru ~400 USD.

Dincolo de carcase si de sistemele modificate construite in acestea, cei de la Raijintek ne-au obisnuit in fiecare an cu noutati si la capitolul racire, iar anul acesta nu a facut exceptie. Astfel, BIA 200 RBW este un AIO atipic, care utilizeaza un radiator de 200mm si un ventilator de 200mm (Anemi 200) pentru disiparea caldurii, utilizatorii care au in dotare o carcasa echipata cu un loc pentru radiator de 200mm putand utiliza acum la maxim spatiul din carcasa.

Tot aici am vazut si fitting-urile Phorcys, precum si un sistem quick-release industrial, care echipeaza AIO-ul Raijintek Samos AIO 2080Ti. Practic, cei de la Raijintek ofera acum posibilitatea de a utiliza circuite de racire cu lichid construite excelusiv de ei, indiferent daca discutam despre circuite custom sau AIO-uri.
 

Comentarii

Niciun comentariu la: Computex 2019 – Raijintek

Lasa-ne un comentariu: