Computex 2018 – Thermaltake

Scris de: , in categoria: Stiri, in 13 June, 2018.

Thermaltake

 

Cei de la Thermaltake s-au gandit ca cel mai bun mod de a sarbatori aniversarea de 20 de ani este in cadrul Computex-ului prin lansarea lui Level 20. Thermaltake Level 20 este urmasul lui Level 10 (carcasa lansata in urma cu un deceniu), este construita din aluminiu si este structurata in trei camere ergonomice la care se ataseaza 3 usi din sticla securizata de 4mm. Carcasa este dotata si cu un port USB 3.1 Type-C, la care se adauga trei ventilatoare Riing Plus de 140mm RGB, doua benzi Lumi Plus LED si un controller Riing Plus Digital. Toate acestea sunt controlate prin intermediul software-ului imbunatatit TT RGB PLUS, care permite atat controlarea vitezei, cat si a efectelor de iluminare.

Pe langa flagship-ul seriei, Level 20GT RGB, portofoliului Thermaltake i se mai adauga inca doua surate: Level 20 VT si Level 20 XT. Level 20 VT este o carcasa micro-ATX care vine din fabrica cu 1 ventilator de 200mm, in timp ce Level 20 XT este un mid-tower in care avem deja instalat un ventilator de 140mm, ambele avand o structura interna modulara. Acestea sunt asteptate sa apara pe piata incepand cu luna Iulie sau August, in timp ce Level 20 va ajunge pe piata in Q3.

Tot in materie de carcase, printre produsele expuse in stand ne-a sarit in ochi si View 37 RGB, care este livrata impreuna cu 3 ventilatoare de 140mm Riing Plus RGB si beneficiaza de acelasi software TT RGB PLUS care suporta comenzi vocale prin intermediul careia putem schimba efectele.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Computex 2018 – Thermaltake

Lasa-ne un comentariu: