Computex 2018 – Zotac

Scris de: , in categoria: Stiri, in 13 June, 2018.

Zotac

 
Zotac au avut anul acesta un stand de dimensiuni impresionante, in care am putut admira o serie de noutati cu adevarat interesante. Faptul ca acestia sunt cu adevarat dedicati productiei de sisteme PC este cunoscut de ceva vreme, iar modelele Zotac Q Series sau Zotac Zbox CI660 au conitnuat cu succes seriile de mini PC-uri lansate de Zotac in ultimii ani, alaturi de versiunea imbunatatita a rucsacului VR.

De aceasta data insa, producatorul nu s-a oprit la mini PC-uri, lansand o intreaga serie de desktop-uri in cadrul Computex-ului. Astfel, am putut admira sistemele mini ITX din gama Zotac MEK1, compactul Zotac MEK Mini Gaming System, dar si un sistem desktop full size, care utilizeaza o placa de baza E-ATX, pe numele sau Zotac Mek Ultra.

Practic, cei de la Zotac au lansat o gama intreaga de PC-uri de gaming, de la mini PC-uri si pana la desktop-uri in adevaratul sens al cuvantului, aducand de asemenea la zi modele deja existente, cum ar fi modelul Magnus dotat cu o solutie de retea Killer.
 

Comentarii

Niciun comentariu la: Computex 2018 – Zotac

Lasa-ne un comentariu: