Computex 2023 – GIGABYTE

Scris de: , in categoria: Stiri, in 4 June, 2023.

GIGABYTE

 
Asa cum stiti, saptamana trecuta a avut loc Computex Taipei, pentru prima oara dupa 3 ani de pauza. Echipa LAB501 a fost prezenta la fata locului si timp de o saptamana am cutreierat cele doua etaje din Nangang Exhibition Center unde au avut stand majoritatea producatorilor. Unii dintre ei insa, asa cum ne-au obisnuit in alti ani, au organizat intalniri separate, in apartamente VIP raspandite prin Taipei.

Acesta este si cazul celor de la GIGABYTE, care ne-au invitat in zona dedicata presei si partenerilor, unde am avut sansa sa vedem cele mai noi produse ale companiei. Desigur, majoritatea acestora sunt deja lansate pe piata, deoarece toate chipset-urile / placile de baza noi au vazut deja lumina zilei cu luni bune in urma.

Asta nu insemna insa ca nu am vazut nimic nou, deoarece gigantul Taiwanez a expus pentru prima data urmasul noul lansatului AORUS Gen5 10000 SSD, mai precis AORUS Gen5 12000 SSD. Asa cum ii spune si numele, acesta este capabil sa atinga viteze de transfer de pana la 12000 MB/s, fiind bazat pe acelasi controller Phison PS5026-E26, echipat cu un firmware modificat de catre GIGABYTE. Ramane de vazut cand isi va face aparitia pe piata si pentru ce pret.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: