Computex 2024 – Fractal Design

Scris de: , in categoria: Stiri, in 10 June, 2024.

Fractal Design

 
Anu acesta Fractal Design au organizat un eveniment special, la etajul 88 al impunatorului Taipei 101. Aici am putut vedea doua produse noi, dar clasice pentru cei de la Fractal, mai precis Fractal Design Era 2, o evolutie a elegantei carcase mini ITX lansate cu cativa ani in urma, respectiv Fractal Design Mood, o carcasa care poate fi utilizata fara probleme atat pe birou, cat si in sufragerie, cu un design vertical, exterior construit din mesh si un ventilator de 180mm pozitionat pe partea superioara, pentru un plus de air-flow.

Adevaratele vedete ale acestui eveniment au fost insa doua produse care se indeparteaza ca si categorie de linia clasica de produse Fractal Design, integrandu-se insa perfect in limbajul estetic al companiei. Astfel, Fractal Design Scape este un headset wireless compatibil Bluetooth 5.3, livrat impreuna cu un stand de incarcare wireless. Headset-ul impresioneaza prin design si ergonomie, dar si prin posibilitatile de reglaje pentru sunet, utilizatorii avand la dispozitie mai multe preseturi definite din fabrica, intre care putem comuta cu ajutorul unui buton montat pe una dintre cupe.

Al doilea produs iesit din comun, dar care, din nou, se integreaza perfect in portofoliul Fractal, este scaunul Fractal Refine, care foloseste un mecanism complet diferit de ceea ce vedem de obicei in domeniul scaunelor de gaming, aducand mai degraba aminte de un scaun de birou high-end. Fractal Refine va fi disponibil in trei versiuni (textil, mesh si piele alcantara), aducand un nivel sporit de confort si egonomie celor care isi doresc un scaun cu adevarat elegant.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: