Concurs Fractal Design – Castiga un Define S Window

Scris de: , in categoria: Stiri, in 2 March, 2016.

Concurs Fractal Design

 
Lume, lume… primavara ne zambeste oficial pe la geamuri iar fetele se impodobesc cu snururi bicolore si mici minunatii (obligatoriu hand-made) primite de la cei dragi. Cum noi am fost intotdeuna de parere ca si baietii merita ceva in aceasta perioada, astazi am decis sa continuam seria concursurilor inceputa cu MSI si sa va oferim sansa de a castiga o carcasa Fractal Design Define S Window si doua ventilatoare Fractal Design Venturi.

La fel ca si in cazul concursului MSI si de aceasta data va trebui sa munciti putin. Mai precis, sa raspundeti corect la intrebarile de mai jos pentru a intra in cursa pentru premii. Stiu, unele intrebari par mai grele, insa toate isi gasesc raspunsul pe site-ul Fractal Design sau in review-urile noastre.

Procedeul este simplu – mai jos gasiti 9 intrebari pentru concurs, fiecare cu un singur raspuns corect. In caz ca nu stiati deja raspunsul, cautati-l pe site-ul Fractal Design, apoi bifati casuta corespunzatoare. Apoi, daca doriti sa primiti newsletter-e de la Fractal, bifati Da in cazul intrebarii numarul 10. Daca nu vreti asta, nu este nici o problema, bifati Nu – in concurs veti fi inscrisi oricum.

Urmeaza apoi ultimul pas, cat se poate de simplu si el – completati casuta “Nume” cu numele si prenumele vostru ca sa putem valida castigatorul cu ajutorul unui act de indentitate si treceti o adresa de email valida in campul E-mail, ca sa va putem contacta in cazul in care ati castigat. Apoi…apasati pe Submit…si asta a fost tot. Nu e chiar asa de greu, nu-i asa?

Vor exista doi castigatori, trasi la sorti cu ajutorul Random.org dintre cei care au raspuns corect:

Premiul I – 1 x carcasa Fractal Design Define S Window
Premium II – 2 x ventilatoare Fractal Design Venturi

Succes!

 

 

Regulament:

– Pentru tragerea la sorti vor fi luate in considerare doar formularele completate corect
– In campul e-mail trebuie trecuta o adresa valida de mail pe care sa va putem contacta in cazul in care castigati
– In campul nume trebuie trecut numele real pentru validarea castigatorului cu ajutorul unui act de identitate
– Nu sunt acceptate inscrierile multiple (mai mult de o adresa de email / nume)
– Concursul se desfasoara in perioada 2 Martie 2016 – 11 Martie 2016 ora 12:00 (pranz);
– Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti, folosind Random.org;
– Castigatorul va fi anuntat Luni, 14 Martie;
– In acest concurs se poate inscrie orice cititor LAB501 domiciliat in Romania, exceptie facand, desigur, staff-ul LAB501, angajatii Fractal Design precum si rudele acestora (LAB501 si Fractal Design);
– Castigatorii trebuie sa trimita datele de validare in maxim 72 de ore de la primirea anuntului oficial de castigare a premiului;
– Premiul va fi livrat castigatorului prin curier. LAB501 suporta costul transportului doar pentru transportul in Romania.
– Castigatorii premiilor oferite in cadrul acestui concurs nu au posibilitatea de a le schimba cu alte bunuri si nici sa solicite schimbarea conditiilor concursului.
– Castigatorii vor fi contactati de staff-ul LAB501 prin e-mail in termen de 3 zile lucratoare de la data validarii extragerii. Acestia au termen de 72 de ore pentru a transmite Organizatorului datele de contact si de livrare a premiului: numele complet, numar de telefon, adresa completa, adresa de email;
– LAB501 nu isi asuma responsabilitatea pentru:

(i) Email-urile nelivrate datorita defectiunilor sau supraincarcarii retelelor operatorilor de Internet sau ca urmare a functionarii deficitare ori nefunctionarii aplicatiilor utilizate de participanti (soft si/sau hardware);

(ii) Situatiile in care premiul nu este livrat ori inmanat castigatorului ca urmare a unor date de identificare inexistente, false ori incorecte comunicate la inregistrare;

(iii) Dificultatile tehnice care pot afecta functionarea conexiunilor Internet si/sau a echipamentelor de calcul si/sau a aplicatiilor furnizorului de Internet si/sau functionarea defectuoasa a email-ului, fie in cazul www.lab501.ro, fie in cazul participantului, cauzata de probleme tehnice si/sau de trafic intens pe Internet, in general, sau pe pagina web, in special, sau de ambele tipuri de probleme.

Comentarii

10 comentarii la: Concurs Fractal Design – Castiga un Define S Window

  1. Alex a scris pe:

    La intrebarea 5 “Seria de surse Newton M” – Care este aceea? Exista surse care nu se mai fabrica Newton R2/R3/modulare (care n-au certificare aparent), sau “Integra M”. Este o greseala sau cumva aici in quiz? Mersi!

  2. Buna ziua, participand la concurs am observat o greseala la intrebarea numarul 4, ati specificat ca doar o varianta de raspuns este corecta, dar pe site-ul Fractal apare: “The Define S case reaches the highest level of silent computing through strategically placed dense sound-absorbing material, multiple ModuVent™ fan vent covers and finely tuned Dynamic Series fans.” (link: http://www.fractal-design.com/home/product/cases/define-series/define-s). Deci Seria Define S (tot din seria Define fac parte modelele Nano, Mini, S, R, XL) are si material fono-absorbant si ModuVent, doar seria ARC, CORE si NOD nu au in componenta material fono-absorbant si ModuVent. In concluzie sunt doua raspunsuri corecte nu doar unul singur!

  3. Monstru Post author a scris pe:

    Alex – e seria Edison, ai avut dreptate, era un typo, am rezolvat.

    dinobolique – citeste mai bine intrebarea…este vorba despre modelul Define S, nu despre seria Define…

  4. Intrebarea 4 e cu siguranta incurcata, pentru ca majoritatea raspusnurilor sunt prezente in ordine diferita in majoritatea descrierilor carcaselor de pe site, dar are un raspuns corect.

  5. Monstru Post author a scris pe:

    Nu este incurcata…este vorba despre trasatura definitorie a lui Define S…

  6. Harasem Silvian a scris pe:

    cele mai bune produse

  7. Bogdan Mitrea a scris pe:

    Bună seara.
    A fost desemnat câștigătorul acestui concurs? Nu găsesc numele câștigătorului.

    La mai multe concursuri.

  8. Monstru Post author a scris pe:

    Salut Bugsy,

    ai dreptate, am intarziat noi putin pentru ca am fost plecati din tara. Vom extrage maine castigatorul.

  9. Dan a scris pe:

    Well, the winner is? Nu a mai avut loc extragerea?

  10. Monstru Post author a scris pe:

    http://lab501.ro/stiri/castigatorul-concursului-fractal-design-este

Lasa-ne un comentariu: