Divertisment de lux cu Verbatim

Scris de: , in categoria: Stiri, in 21 November, 2008.

Începând din 1969, Verbatim conturează dezvoltarea tehnologiilor de stocare a datelor, de la Floppy Disks şi medii de stocare Magneto-Optice, formate CD şi DVD, până la ultimele medii High Definition Blu-ray.  Mai mult, Verbatim oferă produse de înaltă calitate în domeniul memoriilor portabile USB, cardurilor de memorie flash şi hard disk-urilor externe, dar şi o mare varietate de accesorii pentru PC. Compania este liderul european în medii optice.

Recent, Verbatim şi-a extins portofoliul cu două hard disk-uri multimedia, fiecare cu o capacitate de 500GB: MediaStation şi MediaStation Pro. Filmele de vacanţă, fotografiile, muzica şi filmele pot fi stocate pe MediaStation şi rulate direct pe un TV şi un sistem audio. Prezenţa conexiunii LAN înseamnă că hard disk-ul poate fi integrat şi în reţeaua de acasă, iar WLAN MediaStation Pro suportă chiar recepţia posturilor radio prin Internet. Navigarea în interiorul directoarelor este foarte bine structurată şi intuitivă. Ambele hard disk-uri multimedia sunt disponibile în acest moment prin reţeaua de retaileri Verbatim.

Cu toţii cunoaştem problemele asociate rulării filmelor de vacanţă, a slideshow-urilor sau a filmelor pe calculatorul de acasă. Cu ajutorul MediaStation de la Verbatim, acele zile sunt de mult apuse, conexiunea directă la TV fiind tot de ce ai nevoie pentru a te bucura de tot conţinutul multimedia dorit, la cea mai înaltă calitate, din propria canapea confortabilă. MediaStation cântăreşte aproximativ un kilogram, are un design ce permite fixarea pe verticală pentru economisirea spaţiului, este extrem de silenţios – nu foloseşte ventilatoare – şi, datorită design-ului său sofisticat, se potriveşte perfect în orice decor.

MediaStation deţine un hard disk 3.5” SATA pentru o citire şi scriere fără probleme a datelor. Cei 500GB oferă spaţiu suficient pentru(funcţie de compresie şi format) 1.000 de ore de conţinut video (Mpeg 4) sau 6.300 de ore de muzică (MP3) sau 250.000 de poze de 5-Megapixeli.

Verbatim MediaStation

Hard disk-urile multimedia pot rula toate formatele video, audio şi grafice populare, inclusiv MPEG4, DivX, MP3, WMA, WAV, Ogg Vorbis, JPEG şi PNG. Toate cablurile necesare realizării conexiunilor sunt incluse în pachet. Există de asemenea posibilitatea realizării unei conexiuni audio analogice sau a uneia digitale optice Toslink/S-PDIF, garantând cea mai bună calitate audio posibilă. Ambele modele MediaStation suportă formatul Digital Audio 5.1.

Cablurile composite şi S-video incluse în pachet asigură o calitate video perfectă. MediaStation Pro oferă de asemenea o conexiune HDMI pentru cea mai bună calitate audio video, precum şi rezoluţii full HD 1080p. Versiunea standard a MediaStation oferă o rezoluţie de 1080i. O conexiune USB 2.0 permite ataşarea altor medii de stocare la MediaStation Pro pentru a transfera conţinutul lor sau a-l rula direct pe TV.

Una dintre caracteristicile speciale ale versiunii Pro este conexiunea WLAN. Mulţumită integrării fără fir în reţeaua de acasă, datele stocate pe un PC pot fi transferate facil pe MediaStation, dar pot fi chiar afişate în timp real pe TV. MediaStation Pro poate de asemenea reda posturi radio ce emit prin Internet – stream-urile radio Shoutcast şi Icecast pot fi recepţionate direct prin conexiunea Internet. Navigarea on-screen este bine structurată şi intuitivă, fiind uşor de controlat cu ajutorul telecomenzii. Este posibilă chiar şi crearea unor playlist-uri personale şi crearea de directoare private, protejate prin parolă.

Verbatim MediaStation Pro

Upgrade-ul de firmware pentru codec-uri noi şi caracteristici este garantat prin site-ul Verbatim. Cele două hard disk-uri multimedia sunt disponibile imediat în magazine.

Comentarii

Un comentariu la: Divertisment de lux cu Verbatim

  1. daca ar sti sa ruleze si mkv poate chiar si-ar justifica pretul de retail si in Romania.

    Altfel raman niste jucarii scumpe pentru oameni mai putin pragmatici … piata nespecifica pe la noi.

Lasa-ne un comentariu: