EVGA X58 SLI LE – Solutie de buget pentru overclocking

Scris de: , in categoria: Stiri, in 14 June, 2009.

Dupa ce au impresionat overclockerii din toata lumea cu modelul de varf, X58 SLI Classified, EVGA a lansat un model mult mai accesibil din punct de vedere financiar. Noul EVGA X58 SLI LE are ca tinta entuziastii care doresc sa fie la curent cu ultimele tehnologii. Placa suporta procesoare bazate pe Socket-ul 1366 (Intel Core i7, Xeon W35X0), pana la 6 module de memorie in confirguratie Triple-Channel dar si solutii multi-card (SLI, 3-way SLI sau CrossFireX).

Desi pretul la care este asteptata sa intre pe piata din Romania este de aproximativ 900RON, EVGA X58 SLI LE pastreaza cateva facilitati interesante de la fratii sai mai mari. In primul rand PCB-ul si radiatoarele de culoare neagra ii confera un aspect elegant, iar condensatorii solizi folositi ne arata faptul ca nu s-au facut compromisuri prea mari pentru a mentine pretul la un nivel scazut. De asemenea pentru a veni in intampinarea cerintelor overclockerilor, placa beneficiaza de pad-urile pentru masurarea voltajelor (EZ Voltage), de butoanele de Power/Reset/Clear CMOS on-board dar si de cel mai bun software de monitorizare si overclocking de la EVGA (E-LEET Tuning Utility).

Comentarii

4 comentarii la: EVGA X58 SLI LE – Solutie de buget pentru overclocking

  1. vali a scris pe:

    Eu n-as da Rampage 2 Extreme-ul pe un classified, cu atat mai putin pe noua lor placa. Si motivele sunt legate in primul rand datorita instabilitatii voltajelor.

    http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/evga-x58-sli-classified_8.html

    Da, arata bine, se comporta bine in general, dar dau fara sa stau pe ganduri aspectul impozant al lui classified pe robustetea si precizia lui rampage 2

  2. Iar dotările-s de placă la 300 lei. Las-o naibii de treabă!

  3. alex23 a scris pe:

    Suporta macar 16x/16x in configuraite cu 2 placi video?

  4. Matose Post author a scris pe:

    Da, suporta 16x/16x cu 2 placi video la fel ca toate placile bazate pe chipset-ul X58 😉

Lasa-ne un comentariu: