iLike IT – Calculatorul racit cu bere cooling

Scris de: , in categoria: Stiri, in 11 July, 2014.

Bere cooling

 
Hehehe, dragii monstrului, vara si-a intrat in drepturi de ceva timp si caldurile au inceput sa fie din ce in ce mai obositoare. Si ce te poate relaxa mai mult dupa o zi de munca decat un lichid blond, cu gust amarui si spuma din belsug? Ei bine, noi nu suntem egoisti si ne gandim din plin si la componentele pe care le utilizam, asa ca astazi am impartit beneficiile berii cu PC-ul nostru de teste!!! Da, ati citit bine, este vorba despre bere cooling, adica racirea pe baza de bere.

Pentru a face asta ne-am dus in studiourile ProTV inarmati cu un procesor Intel Core i7 4790K (Devil’s Canyon), o placa de baza GIGABYTE Z97X-SOC Force, un kit de memorii Team Xtreem 2 x 4GB DDR3 2800, o placa video Galaxy OC Fish “Trei culori cunosc pe lume” Edition, o sursa Seasonic P1200 si un kit de racire foarte special, alcatuit dintr-un waterblock EK-Supremacy Clean CSQ, o pompa EK-DCP 4.0 PWM, fitting-uri si furtune EKWB, o lada frigorifica, 7.5L de bere si 5KG de gheata. Ce a urmat nu este greu de imaginat – procesorul nostru a rulat la 5.2GHz fara nici un fel de probleme (ba chiar am atins in spatele scenei si 5.4GHz dar nu am vrut sa avem parte de blue screen-uri live la stiri).

Prin urmare, nu uitati – a venit vara, caldurile sunt in toi iar calculatorul vostru munceste din greu. Nu ar strica uneori sa il serviti si pe el cu o bere rece. Servus!!!

 

 
Beer1a

Beer2

Beer3

Beer4

Comentarii

10 comentarii la: iLike IT – Calculatorul racit cu bere cooling

  1. Ion a scris pe:

    SERVUS, Pisto!!!

  2. Ionut a scris pe:

    Reclama la berea Servus. Nasol. Respect pentru Monstru, dar vad ca ProTV fac prea multe escrocherii in ultimul timp.

  3. Monstru Post author a scris pe:

    Ai inteles tu gresit, nu apare nici numele si nici eticheta nicaieri la TV (daca urmeresti materialul video o sa vezi asta). Am pus eu pe site pentru ca mi se pare haioasa ideea cu berea Servus. Crap, am cumparat cea mai ieftina bere la bidon pe care am gasit-o rece la chiosc, putea fi Bucegi sau Noroc, asta s-a nimerit sa fie mai ieftina :)))

  4. mircea a scris pe:

    Daca pui suc cu acid in sistemul de racire ,cand face schimbul de caldura zaharul se poate lipii de componente sau ceva in genu?
    Stiu ca mi-am cam raspuns la intrebare dar este posibil?
    Incercati cu coca-cola si niste pastile de mentos , ce se poate intampla???

  5. catalin a scris pe:

    Sunteti mortali!Am vazut emisiunea de dimineata as ceva inca nu am vazut in viata mea!FORTA SA FIE CU VOI!!!

  6. Alex a scris pe:

    Ar mai merge si o racire pe ulei mineral :)) intr-un acvariu ceva 😀

  7. Monstru Post author a scris pe:

    Mircea – cred ca este destul de clar ca doar pentru distractie am facut treaba asta, nu pentru utilizare zilnica. Pentru utilizare zilnica este recomandat sa folosesti apa distilata si nimic altceva 🙂

    Alex – da, este o solutie dar este prea “messy” si nu are cine stie ce randament in realitate

  8. Mocanu andrei a scris pe:

    Demential, numai Monstru putea face asa ceva 😀 Berea merge pe gat 😉

  9. Ncmihai a scris pe:

    Am vazut pe youtube racire cu ulei mineral , o fi n-o fi real nustiu.

  10. Monstru Post author a scris pe:

    Este real. Dar nu are gust la fel de bun…

Lasa-ne un comentariu: