iLikeIT – Maximus, un sistem polivalent

Scris de: , in categoria: Stiri, in 2 July, 2021.

Maximus

 
Astazi v-am povestit despre Maximus, un sistem puternic, potrivit atat pentru gaming, cat si pentru activitati lucrative, in special pentru creatie digitala. Mai intai insa, l-am prezentat la ProTv, in cadrul emisiunii iLike IT, impreuna cu un accesoriu iesit din comun – un covor de gaming de la Spacer.

Ei bine, inainte de emisiune, gazda noastra, Marian Andrei, mi-a pus o intrebare interesanta si anume cat ar putea costa un asemenea sistem. Sincer, nu ma gandisem la acest lucru pana in acel moment si dupa o scurta cautare pe eMAG, respectiv dupa adaugarea pieselor in cos, am ramas mirat si eu, pretul unui astfel de sistem fiind in momentul de fata ~34000 RON!

Desigur, acest lucru se datoreaza crizei prin care trece industria noastra in acest moment si ma astept ca pana la sfarsitul anului lucrurile sa intre pe fagasul normal. Trecand insa peste acest aspect, m-am bucurat ca am avut ocazia sa impartasesc povestea primului build pe care l-am construit anul acesta. Daca nu ati urmarit emisiunea live, puteti viziona materialul integral in cadrul inregistrarii emisiunii iLikeIT din data de 2 Iulie 2021.

 

Comentarii

2 comentarii la: iLikeIT – Maximus, un sistem polivalent

  1. Bogdan a scris pe:

    Covor de gaming….Bhahahaha

  2. Monstru Post author a scris pe:

    I know =))))))

Lasa-ne un comentariu: