Incepe Scoala de Overclocking!

Scris de: , in categoria: Stiri, in 10 September, 2014.

Ehehei, dragii monstrului, v-am mai povestit noi despre Scoala de Overclocking, ati mai vazut voi una, alta pe internet, iar foarte multi dintre voi m-au intrebat cand se lanseaza. Pai… dragii mei pasionati, dupa cum stim cu totii, scoala incepe toamna. De ce ar fi diferit in cazul unei scoli de overclocking?

Acum a venit toamna asa ca e momentul sa ne reintoarcem la scoala. Si in ce alt mod ar putea fi acest lucru mai placut decat avand un profesor precum subsemnatul? Stiu, sunt tare, tare modest. Ei bine, Scoala de Overclocking este live – avem pentru voi un film de ~10 minute in care discutam (serios de aceasta data) despre overclocking, dar si o serie de concursuri care mai de care mai apetisante!

Esti pasionat de overclocking si vrei sa ne arati de ce esti in stare? Intra in concursul nostru, inscrie cel mai bun scor in SuperPi 32M si poti castiga un Intel® Core™ i7 5820K! Si nu, nu iti trebuie azot lichid – racirea sub-zero nu este permisa in acest concurs! Nu te pricepi la overclocking dar vrei sa ai sansa de a castiga o tableta Allview Viva i10G? Nimic mai simplu – completeaza chestionarul de pe site si esti inscris automat in cursa pentru premiu! Esti overclocker dar nu ai la dispozitie cel mai bestial procesor de pe planeta, astfel incat nu poti obtine cel mai bun scor in SuperPi 32M? Nicio problema – incarca un film cu tine facand overclocking si poti castiga un procesor pe cinste, mai precis un Intel Pentium G3258 – overclockabilul Anniversary Edition cu multiplicator deblocat!

V-am captat atentia? Bun. Atunci fuga pe Scoala de Overclocking, aruncati repede un ochi pe mini-tutorialul nostru filmat si apoi in concurs sa va vad! Si cine stie, poate vom mai avea si alte surprize pentru voi… hehehe…
 

SOC

Comentarii

Un comentariu la: Incepe Scoala de Overclocking!

  1. Nicula Vlad a scris pe:

    Intrebare: Cei cu procesoare i7 sau cu modele devil’s canyon nu o sa fie avantajati fata de cei cu generatii mai vechi? De exemplu sandy bridge?

Lasa-ne un comentariu: