Intel a deschis un centru de dezvoltare software in Romania

Scris de: , in categoria: Stiri, in 9 November, 2010.

Cei de la Intel tocmai au anuntat deschiderea unui centru de dezvoltare software in Bucuresti, denumit in mod destul de intuitiv Intel Romania Software Development Center. Aici vor lucra pentru inceput aproximativ 25 de specialisti ce se vor ocupa pentru inceput de dezvoltarea sistemului de operare open-source MeeGo, destinat atat dispozitivelor mobile cat si sistemelor de home entertainment si in-car infotainment, care vor si disponibile prin parteneriate cu producatori gen Nokia, Sony sau BMW.

Investitia Intel se ridica la o valoare de “mai multe milioane de dolari”, iar numarul de angajati se estimeaza ca va creste de cateva ori in urmatorul an. Nu este prima investitie a gigantului american in piata din Romania, Intel detinand o parte din actiunile companiei Siveco, precum si desfasurand numeroase programe educationale prin diversi parteneri locali. Pentru a vedea ce posturi sunt disponibile in centrul de dezvoltare Intel, puteti accesa portalul intel.com/jobs.

Comentarii

Un comentariu la: Intel a deschis un centru de dezvoltare software in Romania

  1. E un lucru bun ca Intel investeste si la noi in tara, cat despre sistemul de operare MeeGo nu am auzit nimic, vom vedea daca va fi pus pe piata.

Lasa-ne un comentariu: