LAB501 si Xilence Christmas Treasure Hunt s-a incheiat!

Scris de: , in categoria: Stiri, in 27 December, 2011.

In urma cu doua zile v-am pus la treaba, in cadrul “LAB501 si Xilence Christmas Treasure Hunt“. Evident, cum normali nu sunteti (spun asta in sensul cel mai bun), nu dupa mult timp inbox-ul meu a fost asaltat cu mail-uri. Domnii de mai jos au gasit in timp record clopoteii buclucasi:

  • a.cristian
  • i860
  • walkman88

Domnul a.cristian si-a primit astazi sursa, sa o stapaneasca cu placere! Din pacate, premiul “hand-made” de catre mine nu a putut fi adjudecat, i860 locuind in alta tara iar walkman 88 fiind in imposibilitatea de a intra in posesia premiului. Imi pare rau domnilor ca nu v-am putut imbia mai mult cu tuica si carnatii Monstrului, poate data viitoare! Tin sa va felicit pe toti pentru dedicatia de care ati dat dovada luand pe sus site-ul in ziua de Craciun, si de asemenea tin sa ii felicit pe toti care au cautat. Stiu ca nu a fost usor, astfel incat si cei care au gasit doar doua link-uri (Kenzo si Dumy) merita felicitarile noastre!

.

.

Articolele impodobite cu clopotei au fost:

Studiu de overclocking – Asus Rampage IV Extreme si Sandy Bridge E
Socket 775 – 23 de cooler-e testate
Lichidul esential – test de paste termice

Comentarii

3 comentarii la: LAB501 si Xilence Christmas Treasure Hunt s-a incheiat!

  1. George a scris pe:

    salutare,o problema daca pot sa-i zic asa. de ex.. cand deschid un joc.pc si sunt in el. vreau sa vad temperatura..placi video.procesor.rami.etc pe monitor .se poate asa ceva?. exista un program. ? ma puteti ajuta si pe mine. va rog?!!!!!

  2. @George -> gpu-z

  3. alinn28 a scris pe:

    MSI Afterburner face exact ce vrei tu.

Lasa-ne un comentariu: