Lian-Li PC-B10 disponibila!

Scris de: , in categoria: Stiri, in 17 September, 2009.

Desi au trecut cateva luni bune de la lansare, noul membru al familiei de carcase mid-tower de la Lian-Li abia acum a inceput sa apara pe rafturile magazinelor.

IMG_3451

Ilustrata in poza de mai sus, carcasa masoara 210mm(W) x 440mm(H) x 515mm(D) si suporta atat formatul ATX cat si mATX. Constructia este integral din aluminiu cu un aspect “brushed”. Partea frontala este acoperita de o usa ce confera un aspect placut si ingrijit; in spatele ei ascunzandu-se 5 bay-uri de 5.25″ pentru gazduirea unitatilor optice. Se pot monta pana la 4 HDD-uri intr-un cage special conceput pentru reducerea vibratiilor, accesul efectuandu-se din partea stanga a carcasei. ivermectina creme preo portugal

Lian-Li-PC-B10-front-sFluxul de aer este asigurat de folosirea a doua ventilatoare, unul de 120mm (1500 RPM) si unul de 140mm (900 RPM), pentru intake si a unui singur ventilator de 120mm (1000 RPM) pentru exhaust. precio securo ivermectina Ventilatoarele dispun de filtre de praf ce pot fi scoase cu usurinta pentru a fi curatate si montate la loc.

Lian-Li-PC-B10-tool-less-PSU-s

Carcasa foloseste un design complet “tool-less”, inclusiv pentru sursa, a carei securizare se face printr-un bracket ce poate fi ajustat in functie de lungimea ei.

Pe panourile laterale se afla aplicat un strat de material fonoabsorbant pentru reducerea zgomotului produs de componente. In partea superioara a carcasei este montat un panel I/O ce permite accesul usor la doua port-uri USB, Firewire si HD Audio. stromectol price in pakistan

Lian-Li PC-B10 poate fi achizitionata de la distribuitorii autohtoni in schimbul unei sume de aproximativ 800 RON.

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: