MSI P55 Big Bang – prima implementare Lucid Hydra

Scris de: , in categoria: Stiri, in 12 August, 2009.

Armata de placi de baza socket LGA1156 a cam iesit la suprafata si e cam greu sa mai fim impresionati de ceva acum. Insa, MSI vine cu un upgrade pentru modelul lor de top ce integreaza o tehnologie pe care o asteptam de mult: folosirea chip-ului Lucid Hydra, ce permite folosirea in configuratii multi-GPU a doua placi video diferite.

Dar nu diferite in sensul ca putem folosi un GTX 275 de la Asus cu unul de la Gigabyte si facem SLI, ci in sensul ca o placa poate fi GTX 260 si cealalta HD 4770; chip-ul Lucid Hydra se va ocupa de sincronizarea si balansarea incarcarii pe ambele GPU-uri pentru a imbunatati performanta 3D.

msi_big_bang_06

msi_big_bang_09

Baietii descurcareti de la iopanel.net au pus mana pe prima placa de baza pentru desktop ce integreaza chip-ul Lucid Hydra, si anume MSI “Big Bang”, sau dupa codul de produs MS-7582. Daca ati urmarit detaliile despre MSI P55-GD80 atunci nu mai sunt multe de spus, “Big Bang” vine cam cu aceleasi dotari si optiuni in afara chip-ului Lucid Hydra. Tot ce mai trebuie sa aflam acum e cum arata performanta folosind acest nou concept de multi-GPU si cand va fi aceasta placa disponibila in magazine.

msi_big_bang_07

msi_big_bang_11

Comentarii

2 comentarii la: MSI P55 Big Bang – prima implementare Lucid Hydra

  1. Ivanica Gabriel a scris pe:

    Chiar ca e o tehnologie interesanta . Curios cum se vor descurca astfel de configuratii si daca au un multiplicator de performanta rezonabil in cazul in care sunt folosite 2 placi cu performate apropiate . Din cate stiu la SLI si Crossfire cred pe la 1,5 X minim.

  2. Warlord Smoke a scris pe:

    Aleluia, in sfarsit o solutie comerciala cu Lucid Hydra.
    Pe locuri, fiti gata, porniti benchmark-urile…

Lasa-ne un comentariu: