SSD-uri de 4TB, 6TB si 8TB de la SanDisk

Scris de: , in categoria: Stiri, in 7 May, 2014.

sandisk_01

 

Oferta celor de la SanDisk vine cu un produs nou ce vizeaza segmentul enterprise si consta intr-un SSD de 4 TB Optimus MAX pe interfata SAS, un produs tocmai potrivit pentru folosirea in datacenter-uri. Memoria NAND este de tip Enterprise MLC, fabricata intr-un proces de 19nm.

 

sandisk_02

 

Producatorul sustine ca SSD-ul poate sustine pana la 3 scrieri complete pe zi, garantat timp de 5 ani. Fiind un SSD din clasa enterprise, Optimus MAX vine cu tehnologii noi ce pot detecta si corecta erorile, asigura protectia datelor precum si recuperarea acestora in cazul in care alimentarea este intrerupta.

Modelele din seria Optimus MAX vor fi disponibile prin parteneri, dar in ceea ce priveste pretul nu avem din pacate nici un indiciu. Producatorul a declarat in schimb ca se pregateste sa lanseze de asemenea modele de 6 TB si 8 TB, candva in 2015.

 

sandisk_03

 

Pe langa seria Optimus MAX, SanDisk a lansat si seria Lightning Generation II, care vine cu o interfata SAS 12Gbps. Cei interesati vor putea alege intre trei modele, diferentiate in functie de cate scrieri pot suporta zilnic: Lightning Ultra este gama de varf care poate suporta pana la 25 de scrieri, in timp ce Lightning Ascend este gama mainstream ce poate sustine pana la 10 scrieri. Lighting Eco face parte din gama entry-level si poate duce pana la trei scrieri pe zi. Viteza de citire / scriere variaza intre 600 MBps – 1000 MBps pentru aceste unitati, in timp ce capacitatile vor varia intre 200 GB si 800 GB.

SSD-ul Optimus Max de 4TB cat si seria Lightning Generation II vor fi disponibile candva in Q3 2014.

 

Sursa: VR-Zone

Comentarii

Un comentariu la: SSD-uri de 4TB, 6TB si 8TB de la SanDisk

  1. claudiu a scris pe:

    toate bune si frumoase dar cand bagi asa ceva intr-un server ibm, dell sau hp trebuie sa fii sigur ca ai suport de la producatorii respectivi, altfel te trezesti ca nu poti face raid din ele sau alte grozavii si ajungi cu banii dati si buza umflata.

Lasa-ne un comentariu: