Silverstone Strider Essential Gold 500W (ST50F-ESG) Review

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 2 February, 2015.

Silverstone Strider Essential Gold 500W (ST50F-ESG)

 

Silverstone este un producator bine cunoscut in Romania pentru carcasele si sursele sale dedicate entuziastilor. Ne amintim cu totii de carcasele Temjin fabricate din aluminiu sau de excelenta sursa Strider ST1500. Din pacate distribuitorii din tara noastra nu au acordat prea multa atentie produselor companiei taiwaneze, drept urmare acestea nu prea pot fi gasite pe meleagurile mioritice.

Disponibilitatea redusa precum si orientarea companiei pe produse entry-level si mainstream au facut ca Silverstone sa nu se mai bucure de o atentie din partea presei ca acum 5 ani de exemplu. Totusi, vom incerca sa remediem aceasta situatie astazi cu un review al unei surse ce vizeaza segmentul mainstream.

Silverstone Strider Essential Gold 500W sau ST50F-ESG dupa numele de cod al producatorului se adreseaza utilizatorilor constiinciosi in ceea ce priveste consumul si implicit eficienta. Pentru acest lucru sursa este certificata conform standardului 80PLUS Gold, vine cu PFC activ precum si cu o serie de protectii (OPP, OCP, OVP, SCP, UVP).

 

_MG_1731

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: