European Hardware Association – Community Awards 2015

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 1 December, 2015.

European Hardware Association – Community Awards 2015

 

Anul trecut fondam European Hardware Association, un organism alaturi de care am considerat ca putem recompensa cele mai bune produse din industrie prin decernarea de premii. Am si facut acest lucru, in cadrul Computex-ului, si multe produse cu adevarat exceptionale au primit premiul decernat de EHA si se pot mandri cu distinctia “European Hardware Awards 2015”.

Desigur, aceste produse au fost alese si votate de catre membrii European Hardware Association, toti jurnalisti cu experienta in domeniul IT. Cu toate acestea, ne-am gandit ca nu ar strica si sa vedem opinia cititorilor si asa a luat nastere European Hardware Association – Community Awards 2015.

Ce inseamna Community Awards? Inseamna ca am strans propunerile facute de cititorii celorlalte site-uri pentru award-urile pe care le dau ei in mod normal (noi dupa cum stiti nu facem asa ceva), am ales produsele care au fost mentionate de cele mai multe ori, iar acum cititorii tuturor site-urilor membre EHA pot vota cel mai bun produs din aceasta lista.

Asta inseamna si voi, cititorii LAB501. La sfarsit, se vor centraliza toate voturile si vom vedea care au fost produsele preferate de cititorii celor 9 site-uri membre EHA. Astfel, pe langa produsele alese de membrii EHA ca fiind cele mai bune (European Hardware Awards), vom afla si preferatele cititorilor (European Hardware Association Community Awards 2015).


Puteti vota cele mai bune produse ale anului aici, pana pe 20 Decembrie 2015. Castigatorii vor fi anuntati in Ianuarie. Spor la votat!

 European-Hardware-Community-Awards-Logo

Comentarii

Un comentariu la: European Hardware Association – Community Awards 2015

  1. Doru Gabriel Dramba a scris pe:

    Multe categorii, multe produse! Realizez cat de putine mai am in comun cu toate astea… procesoare, le-am uitat de cand au aparut cele blocate, au luat dupa ele placi de baza, memorii, racitoare, carcase, toate-s acum doar niste piese de duzina cu functionalitate determinata, PREVIZIBILĂ, chestii de consum, sterile, IMPERSONALE… placile grafice, aceeasi poveste intre marketing-ul nvidia si impotenta AMD… telefoanele smart, o relatie iubire-ura fara sfarsit… monitoarele, frac, NU vreau sa mai lucrez si acasa…

Lasa-ne un comentariu: