LSE LanParty V14 – Revenge of the Fallen

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 4 December, 2015.

LSE LanParty V14

 
Avem atat de multa treaba pe cap in ultimele luni incat abia daca am apucat sa va povestesc despre cum a fost la LSE LanParty V14. Am zis totusi sa nu las luna sa treaca, sa fac un efort si sa va povestesc pe scurt despre cel mai mare lan party de tip BYOC din Romania. Doar facem parte cu mandrie din acest fenomen de 8 editii (da, stiu, cum a trecut timpul…).

Au trecut 3 ani si jumatate de cand participam la primul LanParty LSE si nu mi-as fi inchipuit ca joaca din cantina Leu avea sa ajunga atat de departe. De la un eveniment la care participau 200 de oameni s-a ajuns la un festival de proportii, cu peste 2000 de participanti si vizitatori, cu standuri ale unor brand-uri binecunoscute, competitii unde echipele Pro vin sa isi incerce mana si, nu in ultimul rand, premii pe masura.

Cu atat mai umitoare este aceasta dezvoltare, in conditiile in care evenimentul este unul de tip non-profit, organizat de studenti voluntari. Suna tare, nu-i asa? Ei bine, echipa LSE chiar este tare, altfel nu am fi raspuns de fiecare data invitatiei lor.

Cea de-a 14 editie a LanParty-ului organizat de Liga Studentilor Electronisti, impreuna cu LAB501, a avut loc pe data de 14 Noiembrie, in Rectoratul Universitatii Politehnice Bucuresti. Ca de fiecare data, am fost prezenti, impreuna cu premii dolofane oferite de partenerii nostrii de la GIGABYTE, HyperX, Logitech, Noctua si Seasonic. Mai mult decat atat, am avut si cateva lucruri interesante de aratat…unele chiar pentru prima data in public. Haideti sa vedem despre ce este vorba.

 
Intro

afis

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: