Review ASUS GTX 980 STRIX – GTX 980 OC vs GTX 780 Ti OC

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 3 October, 2014.

Asus GTX 980 Strix

 
Buna ziua si bine v-am gasit, dragii mei. Ma gandeam ca va era dor sa mai discutam oleaca despre GTX 980, ca doar au trecut aproape doua saptamani de cand v-am delectat cu articolul de lansare. Da, stiu, v-am prezentat destul de multe in respectivul review, dar parca tot au ramas cateva intrebari fara raspuns si chiar daca v-am prezentat doua implementari de GTX 980 (referinta si GIGABYTE G1) asta nu inseamna ca nu exista si alte implementari disponibile la noi pe piata care sa merite atentia noastra.

Una dintre intrebarile ramase in aer in cazul ultimului review era “bine, bine, GTX 980 overclockata intrece fara probleme GTX 780Ti, dar cum s-ar comporta fata in fata cu un GTX 780Ti overclockat?”. Ei bine, aceasta este una dintre intrebarile la care vom incerca sa raspundem astazi si in acest scop am introdus in test cel mai monstruos GTX 780 Ti produs vreodata, mai precis Galaxy GTX 780 Ti Hall of Fame V20. O alta intrebare era cea legata de potentialul de overclocking al noilor placi video NVIDIA si o sa atingem si acest subiect astazi, cel putin pentru home-useri.

Nu in ultimul rand, in momentul de fata in comert sunt disponibile cateva variante de referinta (testata deja de noi), modelul GIGABYTE GTX 980 G1 (testat si acesta de noi) precum si ASUS GTX 980 Strix. Ei bine, in caz ca va intrebati ce versiune de GTX 980 ar fi mai potrivita pentru voi, astazi vom vedea cum se comporta referinta fata in fata cu implementarea GIGABYTE si cu nou venitul ASUS GTX 980 Strix. Cam multe avem de facut astazi, nu-i asa? Atunci hai sa nu mai pierdem timpul si sa ne apucam de treaba!!!

 
Intro

Comentarii

11 comentarii la: Review ASUS GTX 980 STRIX – GTX 980 OC vs GTX 780 Ti OC

 1. rage fuury a scris pe:

  Overclock versus overclock-excelenta idee! Ori suntem pe lab501 ori nu mai suntem… 🙂

 2. CalinTM a scris pe:

  Lol, doar la +37mV merge din AF. Aia de referinta merge la +87.

 3. theBrain a scris pe:

  Sa vedem cu ce iese AMD la inaintare. Ar trebui sa fie macar la fel de eficienti cu consumul, performanta egala sau mai buna, pret egal sau mai bun. Si/sau sa compenseze cu reducere de pret pt fiecare segment unde au deficiente.

 4. ayu a scris pe:

  frumos articol. daca era si msi-ul printre ar fi fost complet. multumim

 5. Monstru Post author a scris pe:

  Daca am fi si primit MSI-ul asa cum am cerut chiar ca iesea cel mai fain articol despre implementarile disponibile in RO. Din pacate…

 6. Iulian Popescu a scris pe:

  Se stie cand / daca va fi disponibila si la noi varianta de GTX 980 STRIX ?
  Am o sursa Seasonic M12-500W care are doar 3 x 6 PIN alimentare si duce in momentul de fata un GTX 580 cu alimentare de 8 pin + 6 pin.
  Nu am nici un motiv sa schimb sursa prea curand decat daca nu apare si la noi varianta asta de GTX 980

 7. supertareeee…

 8. baciu Marian a scris pe:

  Eu pe 980 merg . Si astept cu nerabdare black friday

 9. Teo a scris pe:

  Foarte ok se potriveste de minune la pc ul meu..

 10. Stefan Ovidiu a scris pe:

  Ca-li-ta-te !!!!!!….

 11. [Wanted] a scris pe:

  Se tine fff bine in OC Asus-ul

Lasa-ne un comentariu: