Arctic Cooling Accelero Twin Turbo 690 review

Scris de: , in categoria: Racire, in 26 November, 2012.

Este cunoscut faptul ca Arctic Cooling produce unele dintre cele mai bune coolere VGA, reprezentate in special de seria Accelero Xtreme. In plus, aceasta serie, cu mici modificari, poate fi folosita cu succes pentru bench extrem pe aer datorita arhitecturii foarte bune, capabile sa faca fata unui TDP foarte mare, fapt cu care foarte putine coolere VGA se pot lauda.

Cum era si normal, plutonul urmaritor format din ceilalti producatori au copiat mai mult sau mai putin din arhitecturile coolerelor Arctic Cooling si s-au apropiat ca performanta, in unele conditii. Acelasi lucru se intampla si la coolerele pentru CPU-uri, unde din pacate Arctic Cooling nu au ceva foarte performant in oferta, desi nu inteleg de ce, pentru ca potential exista.

In ultimul meu articol despre coolere VGA am testat si Accelero Xtreme Plus, unde am vazut ca s-a detasat clar de competitori, fiind singurul capabil sa sustina un TDP foarte mare, dar am vazut si ca exista unele probleme la racirea VRM-ului.

In articolul armator avem ca obiect de studiu coolerul VGA Accelero Twin Turbo 690, ce va trebui sa isi dovedeasca “puterile” pe cea mai performata placa dual GPU de la Nvidia.

Comentarii

3 comentarii la: Arctic Cooling Accelero Twin Turbo 690 review

  1. m4riu5 a scris pe:

    Frumos,pentru cei care au asa ceva cred ca isi pot permite si un cooler adecvat!Frumos articol,ca toate celelalte…

  2. DanD a scris pe:

    speram din numele cooler-ului sa fie si pentru gtx 590 sau 690 ;/

  3. Da ,am montat la cineva un asfel de coler pe un 690 gtx , isi merita bani . este mult mai bun fata de cel stock

Lasa-ne un comentariu: