AMD Ryzen Threadripper – modele noi si placi de baza

Scris de: , in categoria: Stiri, in 31 July, 2017.

AMD Ryzen Threadripper

 
Depasirea barierei de 5GHz cu un procesor Threadripper nu este singurul lucru interesant care s-a intamplat astazi. In cadrul aceluiasi eveniment, am avut ocazia sa aflam despre existenta celui de-al treilea model din gama Threadripper, mai precis AMD Ryzen Threadripper 1900X, un model cu 8 nuclee si 16 fire de executie, cu o frecventa de baza de 3800MHz si o frecventa Boost de 4000MHz.

AMD Ryzen Threadripper 1900X va fi lansat la sfarsitul lunii August si va avea un pret recomandat de 549 USD. Un alt aspect interesant pe care l-am aflat este faptul ca toate procesoarele Threadripper sunt livrate cu un sistem de prindere pentru AIO-urile produse de Asetek (Corsair, Arctic Cooling, etc) in pachet, astfel incat utilizatorii care au deja un AIO de acest gen pot utiliza Threadripper din prima zi.

Nu in ultimul rand, am putut admira un sistem modificat de catre Thermaltake bazat pe Threadripper si Vega, dar si placi de baza X399 de la AORUS, Asrock, Asus si MSI. De altfel, una dintre placile de baza Asrock este cea pe care am folosit-o pentru sesiunea de overclocking sub azot.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: AMD Ryzen Threadripper – modele noi si placi de baza

Lasa-ne un comentariu: