ASUS Maximus IV Extreme – primele poze oficiale

Scris de: , in categoria: Stiri, in 15 November, 2010.

Am testat ASUS Maximus III Extreme si ne-a placut cum s-a comportat. Dupa cum bine stiti, Socket-ul 1156 va fi inlocuit cu Socket-ul 1155 la inceputul anului viitor, asadar a noua placa de baza din seria ROG isi va face simtita prezenta. Pe langa, P8P67 Deluxe si P8P67 Pro de care v-am povestit aici ASUS va lansa si varful de gama Maximus IV Extreme.

.

.

Ca orice componenta a seriei Extreme, noua placa va fi optimizata pentru overclocking pe subzero dar si pentru entuziastii care isi doresc sa stoarca si ultima farama de performanta din sistem. Schema coloristica negru si rosu a fost pastrata, ca deasemenea multe din facilitatile predecesoarelor sale: puncte de citire a voltajelor, switch-uri pentru dezactivarea sloturilor PCI-Express, ROG Connect, dual BIOS, etc

De asemenea interesant esti si butonul denumit “LN2 MODE” al carui comportament nu il cunoastem inca dar vom afla destul de curand pentru ca placa se intreapta usor catre laboratorul nostru. Pentru a facilita alcatuirea de configuratii multi-card ASUS a dotat ASUS Maximus IV Extreme cu un chip NF200, care functioneaza un pic altfel fata de implementarile anterioare. Astfel, daca folosim o singura placa sau 2 placi chipul NF200 va fi dezactivat pentru a nu cauza penalizari de performanta. El se activeaza automat atunci cand folosim 3-way SLI sau CFX, o solutie mai mult decat inteligenta as putea spune.

.

.

Din cate se poate observa placa este pregatita pentru overclocking din toate punctele de vedere, condensatorul NEC /TOKIN Proadlizer asezat in apropierea procesorului intarind si mai mult acest aspect. Ramane sa vedem in practica atunci cand va ajunge pe mainile noastre, asadar stati cu ochii pe noi!

Comentarii

Niciun comentariu la: ASUS Maximus IV Extreme – primele poze oficiale

Lasa-ne un comentariu: