Chestionar – Ce asteptari aveti de la piata IT&C in 2016?

Scris de: , in categoria: Stiri, in 2 February, 2016.

Chestionar

 

Modul in care traim, socializam sau comunicam s-a schimbat drastic in ultimii 20 de ani, iar tehnologia a avut un impact major in acest sens. De la PC si pana la smartphone sau smart devices, internetul a modelat noi generatii, afectand in egala masura si persoanele care isi pot aminti cum era lumea “inainte”.

Cu ajutorul unui singur dispozitiv, putem comunica in orice secunda cu oricine dorim, indiferent daca discutam despre acelasi oras, aceeasi tara sau acelasi continent. Putem sa ne monitorizam copiii sau putem afla orice dorim despre un subiect, cu ajutorul catorva swipe-uri bine plasate.

In aceste conditii, piata IT&C nu doar ca a cunoscut o crestere ametitoare, dar a capatat o diversitate incredibila. Concepte precum wearables sau smart home sunt din ce in ce mai des intalnite, iar noi device-uri inteligente, interconectate isi fac aparitia de la an la an, pentru orice tip de nevoie ne-am putea imagina.

Pentru a lua pulsul cititorilor si pentru a intelege cum vad acestia piata, am contruit un chestionar alaturi de colegii din EHA. Cu ajutorul acestuia vrem sa vedem care sunt asteptarile voastre legate de anul 2016, cum s-au schimbat obiceiurile voastre in era comertului digital si ce device-uri va intereseaza mai mult.

In acest scop, o sa va rog sa va lipsiti de 2 minute din timpul vostru pretios si sa raspundeti in chestionar-ul nostru. Nu dureaza mult, raspunsurile sunt anonime si ne ajutati sa strangem date reale, despre preferintele cititorilor nostrii, care pot influenta pe viitor companiile care va intereseaza sau magazinele care va intereseaza.
 

Comentarii

13 comentarii la: Chestionar – Ce asteptari aveti de la piata IT&C in 2016?

  1. Mr. W a scris pe:

    Done.

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Multam!

  3. Ncmihai a scris pe:

    Gata

  4. Dan Ababei a scris pe:

    ok,rezolvat

  5. Gata si eu 🙂

  6. Ionut a scris pe:

    S-a facut.

  7. DaniCJ a scris pe:

    Done.

  8. seb a scris pe:

    Foarte greu!

  9. Missile a scris pe:

    Done.

  10. Darian a scris pe:

    Interesanta abordarea 🙂 .. done.

  11. L.B. a scris pe:

    Thanks for completing this survey.
    Now create your own—it’s free, quick & easy

  12. L.B. a scris pe:

    iar ca sa dau un raspuns personalizat, astept/caut/vreau sa gasesc o placa de baza perfecta pt 5930K. Ma puteti cumva ajuta?

  13. Am completat si eu chestionarul din articol si pot spune ca intrebarile au fost foarte la obiect, a durat mai putin de 2 minute tot chestionarul.

Lasa-ne un comentariu: