CeBIT 2012 – XFX HD 7870 Ghost

Scris de: , in categoria: Stiri, in 7 March, 2012.

XFX e unul din producatorii legendari de placi grafice ce a indraznit sa lanseze modele gata overclockate din fabrica, pe vremea cand aceasta practica era inca tabu; intre timp insa a devenit ceva uzual, toata lumea o face si gloria XFX s-a mai sters, mai ales de cand au decis sa foloseasca doar GPU-uri AMD. Ei bine, stiti ca AMD adia au lansat HD 7870 acum doua zile, iar XFX au bineinteles un model personalizat gata de lupta, pe care il veti putea probabil cumpara din magazine in jurul datei de 20 Martie. XFX HD 7870 DD Ghost e numele lui complet, precum vedeti vine cu un cooler marca XFX insa detalii asupra frecventelor de lucru nu sunt inca disponibile.

 

 

 

Pe langa aceasta noutate, in standul celor de la XFX am putut vedea si HD 7970 ghost precum si HD 7770 Ghost, modele la fel de speciale insa deja disponibile pe piata.

 

 

 

Precum probbail multi dintre voi stiti, XFX fac si surse; aici se laudau cu niste creaturi full-modular din respectiva specie, de 1250W respectiv 1050W.

 

 

 

Comentarii

Un comentariu la: CeBIT 2012 – XFX HD 7870 Ghost

  1. XFX, cand eram tanar fecior si citeam Computer Power User inainte de culcare, dadeam peste reclamele XFX la sursele lor. Nivelul la care imi picau falcile nu se poate masura. Sunt curios, produsele lor sunt la fel de bune pe cat arata? Eu am folosit mult timp o EVGA 8800GT, pe care am ars-o intr-o vara mult prea torida si o carcasa mult prea mica, apoi o XFX 9800GT, care inca functioneaza si astazi. Am impins placa aia la niste limite pe care saraca nu isi dorea sa le simta si a rezistat fara probleme. Sunt si sursele lor la fel de fiabile?

Lasa-ne un comentariu: