Computex 2011 – Biostar

Scris de: , in categoria: Stiri, in 1 June, 2011.

Deja este o traditie ca premierele din ziua premergatoare Computex-ului sa aiba drept subiect placile de baza. Evident, nici cele mai fierbinti stiri din prima zi nu pot avea alt subiect in conditiile in care placile de baza cu chipset 990FX tocmai s-au lansat, toata lumea este cu gandul la X79, si ca prin minune, primele placi de baza cu chipset A75 si socket FM1 tocmai isi fac aparitia in standurile producatorilor. In aceste conditii, primul val de stiri de la Computex 2011 va fi dedicat placilor de baza, si vom incepe cu prietenii nostrii de la Biostar.

Ca intotdeuna, cei de la Biostar nu prezinta multe modele, insa fiecare implementare este lucrata cu simt de raspundere. Din pacate, nu am descoperit nici un model X79 in standul celor de la Biostar, insa platformele AMD au compensat din plin acest lips. In primul si in primul rand, varful de gama Biostar TA990FXE este pregatit pentru Bulldozer, si dispune de toate dotarile de care avem nevoie. S-ATA 3, USB 3.0, FireWire, etaj de alimentare in 6 faze, TA990FXE se incadreaza in stilul clasic Biostar, caracterizat de produse solide, simple, cu un bun raport calitate/pret, care ofera ceea ce avem nevoie, fara exagerari.

O flotila de placi de baza dotate cu chipset A75 a acompaniat 990FX-ul, acestea fiind pregatite pentru variantele desktop ale procesoarelor AMD Llano. Acestea vor folosi socket-ul FM1, si vor integra solutii grafice DX11. Biostar TA75A+, TA75M si TA75M+sunt gata de lansare.

.

Comentarii

Niciun comentariu la: Computex 2011 – Biostar

Lasa-ne un comentariu: