Computex 2011 – Overclocking la standul G.Skill

Scris de: , in categoria: Stiri, in 13 June, 2011.

Daca pana acum v-am tot prezentat produse de la diversi producatori acum a venit timpul sa ne descretim un pic fruntile si sa vorbim un pic despre overclocking. In cadrul standului G.Skill au avut loc sesiuni de overclocking pe toata perioada targului. Placile de baza au fost furnizate de ASUS (Maximus IV Extreme si Rampage III Black Edition), memoriile de G.Skill (un model ceva mai special in ceea  ce priveste binning-ul dar similar cu ceea ce poate fi gasit in RipjawsX 2133MHz 8-9-8-24) iar alimentarea sistemul de catre Antec (HCP1200).

Overclockerii alesi de G.Skill au fost unul si unul: Shamino, YoungPro dar si maestrul Fredyama, “taticul” SuperPI-ului. Bine, pe afisul oficial mai figura si Coolaler dar nu l-am vazut pe acolo in nici una din zile, probabil ca pe sistemul de test nu era instalat Photoshop-ul iar fara el nu poate sa overclockeze :). De-a lungul targului, mai multi oameni din lumea overclocking-ului au trecut pe la standul G.Skill dintre care pot aminti: Andre Yang (apare mai jos in poze cu tricou alb), Nick Shih, slamms, Dedal, dinos si Uncle Fester.

De departe cel mai impresionant rezultat a fost obtinut in prima zi, o rulare MaxxMem la 2342MHz cu latente 6-8-6-21 1T. Pentru acest rezultat memoria a fost racita cu LN2 pentru a permite o tensiune marita precum si o scalare a frecventei.

.

Comentarii

Un comentariu la: Computex 2011 – Overclocking la standul G.Skill

  1. Tile a scris pe:

    Foarte frumoasa initiativa celor de la G.Skill. Cand am vazut imaginile mi-am amintit de momente frumoase. Sper sa mai avem posibilitatea sa mai organizam un oc and modding party.

Lasa-ne un comentariu: