Computex 2014 – GIGABYTE Overclocking – G Power VRM

Scris de: , in categoria: Stiri, in 15 June, 2014.

Cred ca nu mai reprezinta un secret pentru nimeni faptul ca GIGABYTE acorda o importanta foarte mare overclocking-ului. In fond, compania taiwaneza produce o linie de modele de placi de baza special pentru acest scop si nu in ultimul rand au organizat candva una dintre cele mai mari competitii de overclocking la nivel mondial – GOOC. Ei bine, anul acesta GIGABYTE au mers si mai departe si au avut un loc special in standul lor dedicat overclocking-ului extrem. Desigur, tubul pentru procesor sau torta au fost expuse acolo doar pentru a arata legatura cu overclocking-ul extrem. Pe de alta parte, placile grafice modate cu VRM-ul G Power spun o alta poveste, aceea a unei companii cu adevarat interesate de entuziasti. Singurul lucru pe care as vrea sa il mai vad acum ar fi prezenta in retail a VRM-ului G Power.

Pe de alta parte, GIGABYTE au avut o echipa completa de overclockeri la Computex. Cu totii ati auzit de HiCookie si dinos22 si poate stiti si faptul ca acestia lucreaza de ani de zile pentru GIGABYTE. Dar poate nu stiati ca si DaCoSa si sofos1990 sunt de asemenea angajati GIGABYTE. Ei bine, pe langa cei 4 overclockeri, GIGABYTE i-au invitat si pe Sin0822 si SniperOZ pentru a reprezenta compania la Computex in calitate de overclockeri.

Cei 6 overclockeri au avut la dispozitie un birou special in apartamentul GIGABYTE din Taipei 101, unde au overclockat zilnic, dar au si participat in majoritatea competitiilor de overclocking organizate anul acesta la Computex (de exemplu au castigat HyperX OC Takeover).

GIGABYTEOC-01

GIGABYTEOC-02

GIGABYTEOC-03

GIGABYTEOC-04

GIGABYTEOC-05

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: