Computex 2015 – Cooler Master dezvaluie MasterCase

Scris de: , in categoria: Stiri, in 16 June, 2015.

Conceptul de carcasa modulara este ceva la care Cooler Master lucreaza de ceva timp iar anul asta am putut vedea primele rezultate sub forma a trei noi carcase: MasterCase 5, MasterCase Pro 5 si MasterCase Maker 5. Toate modelele sunt bazate pe acelasi sasiu, sunt customizabile si pot fi demontate pana la cel mai mic surub, diferenta intre ele constand in aspectul si dotarile livrate ca standard.

Personal mi-ar fi placut ca fiecare reper sa poate fi comandat separat dar acest lucru ar fi fost dificil de implementat pentru distribuitori. Incepand cu luna august carcasele din seria MasterCase se vor gasi in magazine, pe viitor insa e posibil ca Cooler Master sa permita customizarea carcaselor pe un landing page similar cum Alienware permite customizarea sistemelor sale.

 

14

1

4

3

13

 

Pe langa customizarea ce va fi introdusa la toate produsele sale, Cooler Master abordeaza din acest moment o strategie similara cu Apple in ceea ce priveste denumirea produselor sale. Numele este cat mai simplu si ne putem da seama ce produs este chiar si fara sa ne uitam la el: MasterCase, MasterAir, MasterMouse sau MasterSounds. In ceea ce priveste situarea produsul in cadrul gamei, intotdeauna varful de gama va avea sufixul Maker.

Toate produsele ce au prefixul Master sunt intr-o mai mica sau mai mare masura customizabile, ceea ce este bine venit in cazul unora (sistem de racire cu apa, carcasa) dar complet irelevant in cazul altora (mouse, casti). Consider redenumirea produselor un mare plus pentru Cooler Master, in timp ce in ceea ce priveste customizarea consider ca trebuie sa fie limitata la produsele care chiar pot beneficia de pe urmele acesteia.

 

2

10

5

8

6

7

9

12

11

 

Comentarii

Un comentariu la: Computex 2015 – Cooler Master dezvaluie MasterCase

  1. ora la ce pret se ajunge?

Lasa-ne un comentariu: