EVGA Classified SR-2

Scris de: , in categoria: Stiri, in 18 March, 2010.

Se pare ca globul meu de cristal functioneaza de minune. Nu a trecut prea mult timp de cand v-am dezvaluit specificatiile viitoarei nave amiral de la EVGA, W555, ca am si primit comunicatul prin care EVGA anunta oficial placa de baza. Aceasta a primit denumirea comerciala EVGA Classified SR-2, codul produsului fiind 270-WS-W555-A1. Specificatiile sunt intocmai cele pe care le mentionam in stirea publicata in urma cu 9 zile, insa se pare ca a doua legatura QPI este blocata in cazul procesoarelor Intel Core i7 980X, deci Classified SR-2 va putea fi folosita numai cu procesoare Intel Xeon din seria 5500 sau 5600 (noile hexa-core-uri cu nucleu Westmere).  Si de data aceasta este oficial, Classified SR-2 suporta 4-Way SLI. Deja ma trec diverse ganduri atunci cand imi imaginez un asemenea sistem, cu doua hexa-core-uri si 4 x GTX 480… Va las sa visati, si sa va delectati cu specificatiile oficiale.

.


Comentarii

6 comentarii la: EVGA Classified SR-2

  1. Allexmaster a scris pe:

    Deci pana la urma aceasta placa suporta quad- si hexa- core-uri xeon sau suporta si quad-uri core i7?

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Quad si hexa-core Xeon.

  3. ibm390s a scris pe:

    Quad si Hexa core Xeon cu 2QPI. Spre exemplu W3580 care e un Xeon quad-core nu va functiona in config dual-cpu deoarece are un singur QPI fiind echivalentul lui i7 975XE.

  4. Daca un EVGA X58 Classified e in jur de 1700 ron la noi si nu o gasesti pe stoc nicaieri, sunt curios la ce pret o sa iasa SR-2.

  5. dakar a scris pe:

    stie cineva la ce data va ajunge si la noi, iar vreun feeling despre pret?

  6. Pe afara vad ca pretul variaza acum pe undeva pe la 600 USD. Stie cineva daca in Romania este disponibila ? Am incercat la cateva magazine dar momentan nu este pe nicaieri in stoc.

    Vreau sa imi fac un sistem serios iar placa asta pare foarte promitatoare la prima vedere. Acum, sa vedem cum stam si cu bugetul pentru ca pare destul de piperat pretul pentru banii pe care vreau sa ii bag in sistem.

Lasa-ne un comentariu: