Nvidia GAME24 – au mai ramas 14 ore!!!

Scris de: , in categoria: Stiri, in 18 September, 2014.

Cu siguranta ca asteptati cu totii marea lansare cu sufletul la gura (da, la placi video ma refer) insa poate nu ati auzit ca de aceasta data nu va fi vorba doar despre o lansare ci despre un eveniment international de proportii epice, care va dura nu mai putin de 24 de ore! Denumit Nvidia GAME24, evenimentul pregatit de compania din Santa Clara se va desfasura simultan in mai multe locatii, cum ar fi Chicago, Los Angeles, London, Mission Viejo (Ca.), Indianapolis, Shanghai, Stockholm si va fi transmis live aici – GAME24.

Printre atractiile serii putem enumera:

· Lansarea de produse noi de catre Nvidia si producatorii de jocuri

· Un turneu invitational de DOTA2 in care echipe precum Evil Geniuses, Cloud 9, Team Tinker si Alliance se vor lupta pentru $15,000.

· Mod24 – prima competitie de modding de 24 de ore transmisa in toata lumea. Modderi precum Team Mongoose, BSMODS si Team Kill Ninja isi vor demonstra maiestria la sediul NVIDIA din Santa Clara, California. Spectatorii livestream-ului vor fi juriul care va decide care este el mai reusit sistem si 3 fericiti castigatori vor castiga cate un astfel de sistem modat.

· Doua recorduri mondiale vor fi doborate!

· Multe alte surprize!

Legat de “lansarea de produse noi” pot sa va spun ca …ehm… Maxwell si ehm… pregatiti-va pentru un mega-review la noapte. Surprizele nu se opresc insa aici, iar cei de la Nvidia vor avea o gramada de invitati de marca, cum ar fi cosplayer-ita Chloe Dykstra, vedeta MythBuster Grant Imahara si creeatorul Sons of Anarchy Kurt Sutter, asa ca pregatiti-va pentru o sumedenie de surprize in cadrul acestei colosale sarbatori dedicate gaming-ului!

Nvidia GAME24 va incepe pe 19 Septembrie la ora 4:00 AM si va dura 24 de ore!

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: