Va asteptam la LSE LanParty V11 !!!

Scris de: , in categoria: Stiri, in 11 April, 2014.

LSE LanParty

 
Lumeeee, lumeeee….baieti si fete….haideti cu noi la un mega LanParty de tipul bring your own computer!!! Nu, nu este o noutate, este doar a patra editie LSE LanParty la care participam in calitate de parteneri si putem sa va promitem ca va fi si mai extrema si mai interesanta si mai plina de surprize si distractie decat editiile pe care le-am organizat pana acum!!!

Pe data de 12 Aprilie 2014, in cladirea Rectoratului UPB, corp AN, la ora 10:00, o hoarda de pasionati va incepe dezmatul gameristic care va dura pana tarziu in noapte. Vajnicii luptatori s-au inscris deja in cele 4 probe principale ale LanParty-ului (DOTA 5v5, LoL 5v5, Heartstone si Fifa 2014) insa cei care nu participa la evenimentele principale trebuie sa stie ca ii asteapta provocari cel putin la fel de interesante!!!

Cei prezenti la fata locului vor putea sa se inscrie in turneul de LoL 1v1 GIGABYTE, vor putea sa isi testeze maiestria in GIGABYTE 2048, sau vor putea sa ne arate cat de bine se joaca pe mobil in concursul Allview Mobile Gaming!!! Nu v-am convins? Ei bine, exista o serie de zvonuri cum ca anumiti colegi de-ai nostrii de la Nivelul 2 ar putea fi prezenti la fata locului pentru a socializa cu cititorii.

Iti plac PC-urile puternice dar nu esti neaparat inebunit dupa jocuri? Nici o problema – vei avea ocazia sa ne vezi la treaba, in echipa Matei “matose” Mihatoiu si Tudor “Monstru” Badica, pe masura ce manuim azotul lichid si ii dam diverse intrebuintari mai mult sau mai putin ortodoxe. Bonus – cei prezenti la fata locului vor putea sa vada pe viu noul monstru de la AMD, adica Radeon R9 295X2 !!!

Te asteptam alaturi de noi si de partenerii nostrii (Liga Studentilor Electronisti si WASD) pentru a participa la o intalnire a pasionatilor de gaming, hardware si sisteme rapide. Nu in ultimul rand, te asteptam sa ne iei premiile puse la bataie de GIGABYTE, Logitech, Kingston, Allview si Noctua, cat si de PCGarage, in activitatile organizate de ei la fata locului!!! Hai la LanParty!!!

 
afis_lan_v11

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: