8GHz in eMAG alaturi de AMD si Sapphire

Scris de: , in categoria: Stiri, in 18 April, 2016.

8GHz in eMAG

 
Anul acesta am fost foarte ocupati, dar parca ultimele saptamani au fost si mai nebunesti, evenimentele interesante avand loc unul dupa celalalt. De exemplu, Vineri, 15 Aprilie, am participat la evenimentul “Revolutia virtuala incepe la eMAG”, in cadrul caruia am testat alaturi de public Realitatea Virtuala, am povestit despre Freesync si ne-am jucat cu azot lichid.

Spatiul pus la dispozitie aproape ca a fost prea mic pentru cei ~100 de participanti, insa si entuziasmul a fost pe masura. Toti participantii au avut ocazia sa testeze Oculus Rift pe un sistem dotat cu o placa video Sapphire Radeon 390X, sa se inscrie in cursa pentru premii si sa ne vada in actiune.

AMD, Sapphire si eMAG au pus la bataie premii interesante, mai precis 1 x Procesor AMD FX 8370 cu Wraith Cooler, 1 x Procesor AMD A10 7860K Black Edition, cu 95w Quiet Cooler, 1 x Procesor AMD Athlon 840, 1 x Placa video SAPPHIRE AMD Radeon R7 240, 5 x coduri joc Hitman si 30 de vouchere de 10% la orice placa AMD Radeon R9 achizitionata de la eMAG. Noi le-am dat pe parcursul evenimentului, insa premiul cel mare l-am oferit in momentul atingerii unui prag special.

Ma refer aici la batrana noastra pasiune, overclocking-ul extrem. Matei a ghidat cu maiestrie un FX-8370 pana aproape de 8GHz (7972 MHz mai precis) utilizand o placa de baza Asus 970 PRO GAMING/AURA. Dupa ce platforma a inghetat, am trecut la FX-9590, pe care am reusit sa il impingem pana la 8061MHz folosind o placa de baza ASRock 990FX Extreme9. Aceasta este cea mai mare frecventa atinsa vreodata in Romania, depasind cu 40 MHz vechiul record national, atins tot de matose in urma cu 2 ani si jumatate (8021MHz).

Ne-am distrat pe masura alaturi de invitatii nostrii, mai ales ca aceasta zi are o insemnatate speciala, mai precis ziua lui matose! Mai jos puteti urmari un scurt material video ca sa va formati o idee despre ce ati pierdut daca nu ati fost acolo.

 
Emag1

Emag2

Emag3

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: