Windows 7 va veni in octombrie

Scris de: , in categoria: Stiri, in 6 June, 2009.

Microsoft au dat publicitatii data oficiala pentru lansarea mult-asteptatului Windows 7, respectiv 22 Octombrie 2009. Versiunile finale (RTM) vor aparea de la sfarsitul lui Iulie.

Deasemenea, Microsoft a introdus o optiune interesanta pentru vendori, si anume posibilitatea de a oferi clientilor upgrade la Windows 7 gratuit. Cumperi acum un laptop cu Windows Vista si primesti un key, pe care il poti folosi pentru a upgrada la Windows 7 atunci cand apare. Interesanta strategie, asa nu se va mai retine nimeni de la cumparaturi pentru a astepta noul sistem de operare.

Windows 7 include o multitudine de optiuni interesante, cum ar fi DirectX 11, accelerarea nativa pe GPU sau suportul multi-touch; deasemenea, cerintele hardware raman aceleasi ca la Windows Vista, dar din testele preliminare va putem spune ca pe aceeasi configuratie Windows 7 ruleaza mult mai cursiv si performanta e superioara.

Comentarii

Un comentariu la: Windows 7 va veni in octombrie

  1. Dan a scris pe:

    In acest prezent ne cumparam Notebook.Ruleaza pe vista home premium si binenteles ca va mai trebuii multe adaugate in el,antivirusi si multe alte programe ce costa separat pt vista, si ni le activam…Atunci in octombrie cand voi upgrada pe windows 7,voi primi si acele programe separate ,ce le-am avut cumparate separat in windows vista ?
    Sau trebe activate separat(iara prin cumparare)

Lasa-ne un comentariu: