ZEROtherm CORE92 lansat

Scris de: , in categoria: Stiri, in 11 March, 2009.

Fara a fi acompaniat de un comunicat de presa, un nou cooler a aparut pe tacute pe site-ul producatorului ZEROtherm.

Destinat exclusiv socket-urilor Intel, LGA 775, LGA 771 (server) si LGA 1366, ZEROtherm CORE92 beneficiaza de tehnologia HDT (Heatpipe Direct Touch), 3+3 heatpipe-uri si o baza din cupru (vopsite sau nichelate), lamele din aluminiu si un ventilator de 92 mm situat in centrul radiatorului, cu o viteza variabila intre 900 si 2500 de rpm.

Prezenta unui ventilator de numai 92 de mm, coroborata cu cea a tehnologiei HDT (nu tocmai apreciata printre entuziasti) nu-l vor face pe CORE92 un aspirant la titlul de cel mai bun cooler. Nici la capitolul silentiozitate nu credem ca poate constitui o solutie viabila in compania unui procesor ultra-high-end „fierbinte”.

In schimb, conform distribuitorului acestui producator, va ajunge sa coste in Romania doar 70 ron (disponibil incepand cu jumatatea lunii aprilie),  si astfel are sanse foarte mari sa devina absolut cea mai buna alegere in segmentul sau de pret. Plus ca arata foarte bine…

Comentarii

6 comentarii la: ZEROtherm CORE92 lansat

  1. La banii ăia, pare a fi o opţiune bună.

  2. Intr-adevar, pare o solutie cu raport calitate/pret ok..
    MI-ar fi placut sa vad mai multe detalii tehnice.. cam cum ofera cei de la Arctic C..

  3. popa ramiro a scris pe:

    Bravo Zerotherm, esti pe directia buna, trece toate coolerele pe hdt ):

  4. CristiN Post author a scris pe:

    @aerosoul

    Nu este deloc bine sa te iei dupa ,,specificatiile” de pe site-urile producatorilor. Testele sunt cel mai indicat instrument de departajare, de luare a unei decizii informate.

    @ popa ramiro

    Poate ca au dat acuma lovitura cu HDT-ul… 🙂

  5. SuertSmuctsef a scris pe:

    multumiri, foarte interesant

  6. Lucian a scris pe:

    As vrea sa-mi cumpar acest cooler pentru un Q8300 oc la 3.0Ghz deoarece xigmatek achilles s1284c pe care il aveam i s-au rutpt doua picioruse de la sistemul de prindere. Merita acest cooler??? e mai bun decat vechiul xigmatek achilles s1284c?

Lasa-ne un comentariu: