Corsair Graphite 760T – Prezentare
Analiza exterioara
Frumoasa priveliste, stiuu! Ei bine, se poate vedea ca avem de-a face cu o carcasa traditionala in ceea ce priveste dinamica aerului: admisia aerului are loc prin podea si prin panoul frontal, iar evacuarea acestuia se face prin partea din spate a carcasei (in configuratia standard). Pentru doritori, se mai pot face doua aditii ale ciclului standard, respectiv se mai poate adauga un ventilator pe podeaua carcasei, iar pentru evacuarea aerului cald se poate inlatura capacul magnetic de pe plafon si de ce nu, adauga un maxim de trei ventilatoare si acolo.
In ultimul articol (NZXT Noctis 450) am avut o carcasa ce nu avea prevazut spatiu pentru unitatile optice de 5.25″, insa in cazul de fata avem chiar trei asemenea zone care pot fi populate dupa bunul plac.
Partea frontala este destul de generoasa in ceea ce priveste admisia aerului, aceasta fiind prevazuta din fabrica cu doua ventilatoare Corsair AF140L LED de 140mm, cu lumina alba, protejate de praf printr-o grila de metal (mesh). Daca se doreste, exista posibilitatea ca acestea sa fie inlocuite (chiar si cu unele de 120mm).
Masca frontala se supune acelorasi mecanisme cu care Corsair ne-au obisnuit pana acum: pentru a o inlatura, se aplica presiune asupra grilei pe extremitatile superioare ale acesteia.
Comentarii
Sincer, imi place mai mult modelul meu, Corsair 650D, e mai sobra si simpla, dar nici asta nu e rea.