Corsair Graphite 760T – Prezentare

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 1 March, 2016.

Corsair Graphite 760T

 

Astazi va voi prezenta o carcasa full-tower din seria Graphite a celor de la Corsair, carcasa ce a furat si inca fura multe inimi de cand a aparut pe piata. Din fericire, la momentul actual, pretul acesteia este considerabil mai scazut, insa ramane pentru multi tot la fel de prohibitiv ca si in momentul lansarii, ajungand la 867 lei pentru versiunea Arctic White. In momentul aparitiei, pretul era in jur de 1200 lei.

Practic, Graphite 760T este varianta imbunatatita a lui 730T, aceasta fiind lipsita de fan controller iar panourile laterale sunt construite integral din metal. Totusi, aceasta poate reprezenta o posibila alternativa pentru cei care au nevoie de spatiu interior bine optimizat dar dispun numai de 540 lei.

Desi a fost lansata pe piata acum aproape 2 ani, cu siguranta Corsair Graphite 760T reprezinta o aparitie spectaculoasa chiar si acum, in anul 2016. Panourile de policarbonat ocupa aproape toata suprafata laterala a carcasei, deschiderea lor realizandu-se extrem de simplu cu ajutorul unui maner si a unor balamale. Estetica deosebita este completata de grila frontala prin care se pot vedea cele doua ventilatoare de 140mm iluminate cu LED-uri albe, ce pot fi controlate de fan controller-ul integrat.

Haideti sa vedem daca Graphite 760T poate tine in continuare pasul cu tendintele anului 2016 si isi justifica pretul ce o incadreaza in categoria enthusiast / high-end.

 

2

 

Comentarii

Un comentariu la: Corsair Graphite 760T – Prezentare

  1. Sincer, imi place mai mult modelul meu, Corsair 650D, e mai sobra si simpla, dar nici asta nu e rea.

Lasa-ne un comentariu: