Enermax MODU87+ 900W – Test practic

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 15 September, 2011.

Enermax este un producator cu greutate in domeniul surselor, cu o experienta de 21 ani. Tin minte ca acum mai bine de 10 ani – cand inca mai citeam revistele IT din Romania – Enermax era singura marca premium de surse care putea fi gasita in tara noastra; cu timpul oferta s-a diversificat iar singura asemanare dintre Enermax-ul de atunci si cel de acum pare ca este pretul piperat.

E interesant de vazut daca pretul ridicat e justificat de calitatea cu care ne-a obisnuit Enermax sau pretul a ramas atasat doar de nume. Pentru asta, astazi vom studia sursa MODU87+ cu o capacitate de 900W si eficienta certificata 80PLUS Gold. Merita ea suma de peste 900RON fara de care nu o puteti achizitiona din magazinele romanesti sau nu ? Tinand cont ca in banii astia avem oferte de surse cu puteri de 1000W, 1200W sau chiar si 1350W, asteptarile sunt foarte mari.

.

Comentarii

Un comentariu la: Enermax MODU87+ 900W – Test practic

  1. Robert a scris pe:

    Un review excelent Matei. O alegere foarte buna si de interes, intrucat s-a dovedit a fi o sursa care isi justifica pretul si destinatia catre doritorii de putere, calitate si silentiozitate.

Lasa-ne un comentariu: