Computex 2024 – Enermax

Scris de: , in categoria: Stiri, in 10 June, 2024.

Enermax

 

La Computex 2024, Enermax a impresionat cu o gama larga de produse noi atat in ceea ce priveste sursele de alimentare cat si sistemele de racire. Printre vedetele expozitiei s-au numarat noile surse de alimentare ATX 3.1. Cel mai notabil produs este MaxTytan Digital 1650W 80PLUS Titanium, care ofera o eficienta de varf si vine cu un design semi-fanless, optimizand astfel performanta si nivelul de zgomot. Aceasta vine cu un afisaj integrat pentru monitorizarea in timp real a consumului de energie.

Seria Platimax se remarca prin intermediul modelului 80PLUS Platinum de 2400W, ideal pentru configuratii multi-GPU dar si prin Platimax D.F. Ultra 1600W, model destinat sistemelor de tip workstation. Enermax a lansat si Revolution D.F. X Pro Splave Edition, realizat in colaborare cu overclocker-ul Splave, care ofera pana la 1200W putere si o functie exclusiva de descarcare a rail-ului de 5VSB.

In domeniul racirii, Enermax a prezentat LIQTECH XTR, un AIO care suporta procesoare HEDT, cum ar fi AMD Threadripper si Intel Xeon. AIO-ul poate gestiona pana la 900W de caldura (in capturile de mai jos puteti vedea chiar si puteri de pana la 1000W) si include un afisaj digital pentru monitorizarea temperaturii in timp real. De asemenea, producatorul a dezvaluit si AQUACore, un cooler care combina avantajele sistemelor AIO si a celor de racire cu aer.

Pe langa acestea, Enermax a introdus si ventilatoarele Montage Flow, cu un design magnetic patentat, si doua noi carcase: Air240, ce vine cu panouri metalice perforate pe trei laturi pentru o racire imbunatatita, si Pano270, care suporta placi de baza M-ATX si ofera un design elegant prin intermediul sticlei securizate curbata de 270 de grade.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: