nJoy Rogue 600W – Test practic

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 16 October, 2012.

Analiza exterioara

 

Numele de “Rogue” da si tonul in ceea ce priveste design-ul ambalajului, pentru ca acolo unde aproape oricare alta companie si-ar fi plasat “hero shot-ul” cu produsul, cei de la nJoy au ales sa puna un pungas… rogue, intelegeti? Poza cu produsul nu se gaseste de fapt nicaieri pe cutie, pentru ca tot ce avem pe langa desenele artistice sunt detalii despre nivelul scazut de zgomot, PFC-ul activ si multiplele protectii oferite, plus specificatiile electrice ale tuturor celor trei variante de surse Rogue.

Lasand design-ul la o parte si tratand aspectul practic, sursa vine bine protejata intre bureti si o punga de plastic, iar cutia are si un maner pentru a fi mai usor transportata. De fapt, nu am gasit decat un singur lucru de reprosat in ceea ce priveste pachetul iar acela este lipsa celor patru suruburi de prindere; accesoriile incluse sunt cablul de alimentare si obisnuitul manual al utilizatorului.

 

 

 

 

 

Odata ce am scos sursa din punga, am ramas un pic surprins de finisajul ales de nJoy sincer sa fiu, si nu in sensul cel rau. Sursa este intr-adevar usoara, pentru ca tabla este subtire si moale, iar radiatoarele din interior nu sunt cele mai mari, dar finisajul mat si rugos aplicat ofera un feeling aparte; ma bucur sa vad o dovada de personalitate. Sleeving-ul de pe cabluri (de pe toate cablurile, ar trebui sa mentionez din moment ce vorbim despre o sursa entry-level – mainstream), imbina negrul si portocaliul, este destul de des cat sa acopere firele dar nu intr-atat incat sa devina rigid si sa impiedice wire-management-ul. Dat fiind segmentul din care face parte sursa, cred ca deciziile luate de nJoy la exteriorul sursei pot fi imediat justificate, si nu am nimic de reprosat.
 

 

 

In partea de jos se gaseste eticheta cu specificatiile electronice, oarecum normale pentru o sursa din aceasta categorie. Astfel, rail-ul de +12v este capabil de 45A, adica 540W, teoretic in masura sa alimenteze chiar si o configuratie mai high-end. Rail-urile de +3.3 si +5v pot duce 21A, respectiv 15A si cum in sistemele moderne principalii consumatori se alimenteaza de la +12v, acestea vor fi mai mult decat suficiente.

 

 

 

 

 

Comentarii

Un comentariu la: nJoy Rogue 600W – Test practic

  1. John Smith a scris pe:

    Un test de ripple in functionare cu sarcina mica si sarcina mare se poate face ?

Lasa-ne un comentariu: