nJoy Rogue 600W – Test practic

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 16 October, 2012.

Analiza interioara

 

 

Ventilatorul folosit este branduit de Kiss Quiet, dar pare a fi un Yate Loon facut la comanda. Avand 120mm si consumand doar 0.15A de la linia de +12v, turatia maxima a ventilatorului nu poate fi prea mare ceea ce ridica asteptarile in legatura cu nivelul de zgomot. Din pacate, cautarea dupa codul ce se gaseste pe eticheta, YL1202512HM, nu s-a soldat cu niciun rezultat ca sa aflu mai multe detalii despre constructia ventilatorului.

 

 

 

Interiorul este mai mult golas, pentru ca radiatoarele nu sunt atat de mari pe cat suntem noi obisnuiti sa vedem pe LAB501 de regula… singurele doua care se pot gasi intr-un nJoy Rogue sunt construite din aluminiu si vor trebui sa disipe circa 130W de caldura la o incarcare de 600W, conform eficientei listate de nJoy – 78% in full load.

In ceea ce priveste selectia componentelor, sursa Rogue isi arata pedigree-ul mainstream pentru ca foloseste Teapo atat in primar cat si in secundar. Singurul condensator din primar este certificat pentru buna functionare la numai 85°C, in timp ce toti electroliticii din secundar sunt garantati pentru functionarea corecta chiar si la 105°C.
 

 

 

Partea de filtrare nu arata la fel de solida ca pe alte surse care au trecut prin redactia noastra, continand obisnuitele: doi condensatori Y, trei condensatori X si doua bobine. Nu am putut gasi de asemenea varistorul care sa preia varfurile de tensiune ce pot aparea in reteaua electrica cu rolul de a proteja atat sursa cat si restul componentelor alimentate, asa ca micutul nostru pungas nu poate primi puncte bonus la acest capitol.

 

 

 

 

Comentarii

Un comentariu la: nJoy Rogue 600W – Test practic

  1. John Smith a scris pe:

    Un test de ripple in functionare cu sarcina mica si sarcina mare se poate face ?

Lasa-ne un comentariu: