Prezentare – AORUS AC300W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 4 October, 2017.

Exterior

 
AORUS AC300W este o carcasa de tip mid-tower, care poate accepta placi de baza in formatele ATX/m-ATX/mini-ITX. Carcasa masoara 469mm inlatime, 211mm latime si 458mm lungime si este construita dintr-o combinatie de otel si plastic. Astfel, masca frontala este construita dintr-un policarbonat care imita textura aluminiului slefuit, fiind dotata cu logo-ul AORUS iluminat in centru, respectiv doua accente de lumina in partea superioara, respectiv in partea inferioara a mastii.

Panoul frontal contine, pe langa butonul power, doi conectori USB 3.0 si conectorii audio, un conector USB 3.1 Type-C, precum si un conector HDMI. Impreuna cu o placa video AORUS Xtreme Edition, putem realiza conexiunea HDMI utilizand porturile suplimentare pozitionate pe latura din fata a acestor placi video, un kit de VR putand astfel fi conectat direct la front panel-ul carcasei.

AORUS AC300W este dotata cu 3 filtre de praf detasabile (unul in masca frontala, unul in zona sursei si unul magnetic pe latura superioara), care pot fi demontate cu usurinta pentru a fi curatate. Mai mult decat atat, picioarele au o inaltime mai mare decat ce vedem in cazul majoritatii carcaselor, pentru a permite admisia optima a aerului rece prin zona interioara a carcasei.

Laterala stanga este dotata cu un geam de dimensiuni generoase, prin care putem vedea cel de-al doilea logo AORUS iluminat, pozitionat pe masca sursei. Laterala dreapta este inchisa, ambele laterale fiind fixate in pozitie cu thumb-screws.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: