Prezentare – AORUS AC300W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 4 October, 2017.

Interior

 
Primul aspect pe care il observam in momentul in care demontam panourile laterale este faptul ca acestea sunt construite dintr-o tabla destul de subtire, iar panoul din dreapta nu este ranforsat impotriva vibratiilor. Urmatorul detaliu care ne sare in ochi este masca sursei, dotata cu un logo AORUS iluminat, utilizatorii putand ascunde cablurile sursei fara mari probleme. Tot la capitolul wire-management merita mentionate cele 5 orificii de pe motherboard tray, precum si orificiul de pe masca sursei. Din pacate, doar acesta din urma este dotat cu protectie din cauciuc.

La capitolul racire, AORUS AC300W accepta 3 ventilatoare de 120mm sau 2 ventilatoare de 140mm pe latura frontala (sau radiatoarele echivalente), 2 ventilatoare de 120 sau 140mm pe latura superioara (sau radiatoarele echivalente), respectiv un ventilator de 120/140mm pe latura din spate. Din fabrica, AORUS AC300W este dotata cu un ventilator de 120mm pe latura inferioara, pentru admisia aerului rece in carcasa, respectiv un ventilator de 120mm pe latura din spate, pentru evacuare.

AORUS AC300W accepta 3 unitati de stocare de 2.5″ pe spatele motherboard tray-ului, respectiv 2 unitati de stocare de 3.5″ montate pe sine sub masca sursei, o configuratie mai mult decat suficienta in zilele noastre. Putem monta in carcasa placi video cu o lungime maxima de 400mm, cooler-e pentru procesor cu o lungime maxima de 170mm, respectiv surse cu o lungime maxima de 180mm.

Un alt aspect interesant in cazul acestei carcase este posibilitatea de a monta placa video atat in pozitie orizontala cat si in pozitie verticala, zona slot-urilor de expansiune fiind decupata in acest sens, iar masca sursei fiind prevazuta cu gauri pentru fixarea unui riser PCI-E.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: