Prezentare – AORUS AC300W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 4 October, 2017.

Concluzii

 
AORUS AC300W este o carcasa interesanta, care iese in evidenta prin posibilitatea de a conecta un kit VR direct la panoul frontal, respectiv prin posibilitatea de a monta placa video in pozitie verticala. Interiorul este curat si aerisit, utilizatorii avand posibilitatea de a monta atat solutii de racire pe aer cat si solutii de racire bazate pe lichid in mai multe pozitii, iar aranjarea cablurilor este facilitata de motherboard tray-ul decupat. Iluminarea controlabila prin RGB Fusion reprezinta un mare plus pentru cei care isi vor construi sisteme bazate pe placi de baza si placi video AORUS, filtrele de praf sunt usor de curatat, iar geamul lateral este generos decupat.

Ce ar putea fi imbunatatit (si as dori sa vad in cazul unei viitoare versiuni), este grosimea panourilor laterale, ranforsarea panoului din dreapta cu un material fono-absorbant, dotarea motherboard tray-ului cu gauri pentru montarea pompei sau a rezervorului, in cazul in care dorim sa construim un circuit custom cu racire cu lichid, respectiv echiparea orificiilor pentru wire-management cu protectii din cauciuc.

AORUS AC300W va avea un pret recomandat de vanzare de ~99USD si va fi disponibila in curand si in Romania. Primul pas pe care cei de la GIGABYTE l-au facut in aceasta directie este interesant, AORUS AC300W oferind cateva dotari destul de rar intalnite, prin urmare asteptam cu interes urmatoarele versiuni. Ah… si o sursa AORUS, pentru ca fanii brand-ului sa isi poata construi un sistem full. Nu ar trebui sa fie greu, in fond GIGABYTE produc deja surse, unele dintre acestea avand performante foarte bune.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: