Prezentare – Cooler Master MasterBox Lite 5

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 18 July, 2017.

Zona de control a sistemului ramane atasata de sasiu atunci cand decidem sa scoatem masca frontala. Aici gasim butonul de Reset, jack-urile stereo (microfon si casti), butonul de Power, doua porturi USB 3.0 cat si LED-ul de HDD.

Motivul pentru care nu am mentionat nimic pana acum despre panoul superior al carcasei este destul de simplu: este inutilizabil in sensul in care nu ne putem folosi de el din moment ce este integral construit din tabla. In schimb, va voi povesti despre partea din spate a carcasei, care ofera 7 sloturi de expansiune si un ventilator de 120mm. Totusi, cel mai interesant detaliu il gasim in zona sursei, unde avem o rama detasabila al carei scop este acela de a facilita montajul sursei.

Intregul panoul lateral este acrilic cu o tenta usor fumurie, protejat de sasiul carcasei prin orificii cauciucate aplicate in zonele de contact. Asemenea mastii frontale, daca nu am sti ca este vorba de acril, am fi ferm convinsi ca este sticla securizata. Suruburile care fixeaza panoul sunt de tip thumbscrew, insa nu vor ramane atasate de acesta atunci cand le desurubam, asa ca va recomand sa le manuiti cu grija.

Cum nu se putea altfel, podeaua carcasei este dotata cu un filtru de praf care poate fi destul de frustrant –  desi il putem scoate destul de lejer, cand ma gandesc la reatasarea lui parca nu-mi vine sa intorc sistemul nici macar pe o parte numai pentru a-l pune la loc. As fi preferat sa avem chiar si un filtru de praf tip sertar, ca sa nu mai spun de unul magnetic, insa trebuie sa avem parte si de sacrificii pentru a putea achizitiona carcasa la un pret competitiv.

 

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: