Prezentare – Cooler Master MasterBox Lite 5

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 18 July, 2017.

Concluzii

Tragand linie, am ramas placut surprinsa de tenta stilish pe care cei de la Cooler Master au reusit sa o dea unui design deja consacrat, optand pentru un panou acrilic cu efect oglinda, dar si pentru un panou lateral generos ce lasa privirea sa patrunda in interior. Masca pentru sursa completeaza de minune efectul dat de exteriorul carcasei, urmarind totodata continuitatea unei linii de design deja cunoscute. Accesul oferit de producator pentru schitele ramelor in cazul imprimarii 3D cat si cele doua optiuni de culoare incluse in pachet sunt cu siguranta de apreciat pentru cei care doresc sa-si personalizeze sistemul.

Cu toate acestea, mi-ar fi placut sa vad in interior ceva mai multa grija pentru detalii: un filtru de praf ergonomic, garnituri cauciucate pentru unitatile de stocare, cat si pentru orificiile de trecere. Pentru un utilizator care nu este pretentios in ceea ce presupune construirea unui sistem si care se incadreaza intr-un buget modest, interiorul ofera tot ceea ce am putea avea nevoie. Altfel, cel mai probabil s-ar investi mai mult in dotari care ar ridica pretul si cel mai probabil ar ramane neutilizate. Ma gandesc aici in primul rand la unicul suport pentru SSD si la lipsa orificiilor pentru montarea ventilatoarelor in plafon.

In schimb, daca judecam Cooler Master MasterBox Lite 5 dupa categoria de pret (~230lei), am putea concluziona ca stam destul de bine. Suport pentru radiator de pana la 360mm lungime si pana la 50mm grosime montat in fata, filtru de praf in masca frontala dar si pentru sursa, design-ul de exceptie, masca frontala tip oglinda si panoul lateral integral transparent, acestea sunt de regula dotari care le gasim pe modele mult mai scumpe. MasterBox Lite 5 vine cu un raport pret / performanta foarte bun si pot spune ca a devenit una din carcasele mele preferate in aceasta zona de pret.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: