Prezentare – Cooler Master MasterBox Lite 5

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 18 July, 2017.

Analiza interioara

Aerul rece intra in carcasa prin intermediul fantelor aflate pe panoul frontal dar si prin podea, in timp ce aerul cald este eliminat prin intermediul ventilatorul de 120mm aflat pe partea din spate a carcasei. Cum de plafonul carcasei nu ne putem folosi in acest scop, atentia se indreapta spre partea frontala unde putem instala 2 ventilatoare de 140mm sau 3 ventilatoare de 120mm ( ventilatoarele de 120mm se pot instala atat prin interior cat si prin exterior). In ceea ce priveste instalarea unui radiator / AIO in aceasta zona, dat fiind spatiul dintre panoul frontal si masca sursei, unul de maxim de 360mm incape fara probleme, atata timp cat grosimea radiatorul nu depaseste 50mm.

Alte restrictii care necesita atentia noastra: inaltimea coolerului de procesor nu trebuie sa depaseasca 160mm, in timp ce placa video practic nu are limita (decat daca instalam un combo radiator + ventilator foarte gros). In ceea ce priveste dimensiunea placii de baza, putem opta de la mini-ITX pana la un ATX, orificiile de trecere fiind insa gandite doar pentru un format ATX.

Avand in vedere panoul lateral complet acrilic, o masca pentru sursa era mai mult decat necesara. Exceptand cablurile de care nu avem cum sa scapam, masca are si doua lacasuri pentru montajul unitatilor de 2.5″. Avem patru pozitii pentru care putem opta atunci cand vom instala un SSD in interior, insa carcasa este dotata cu un singur suport pe care putem instala unitatea.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: